Max Payne Aktörü James McCaffrey Vefat Etti

Hoşça kal Max Payne!

Bugün hem oyun hem de sinema sektöründen bir yıldız daha kaydı. Daha çok Remedy Entertainment oyunlarındaki seslendirmeleri ile tanıdığımız, Max Payne aktörü James McCaffrey, hayata gözlerini yumdu.


İlginizi Çekebilir: Max Payne 1 & 2 Remake ve Control 2 Oyunları Hakkında Son Durum


Dizi, film ve oyun dünyasından genelinde heyecanlandırıcı ve sevindirici haberler alıyor olsak da, zaman zaman bizleri üzen haberler de alıyoruz. Alınan iptal kararları bir yana, oyun dünyasına damgasını vurmuş olan karakterlere hayat veren isimlerin sonsuzluğa karıştığını birçok kez görmüştük. James McCaffrey de bunlardan bir tanesi.

Bir Yıldız Daha Kaydı: Max Payne Aktörü James McCaffrey Vefat Etti

1959 yılında Albany (New York, ABD) şehrinde doğmuş olan aktör ve üretici James McCaffrey, 65 yaşında vefat etti. Kendisini Max Payne, Max Payne 2: The Fall of Max Payne ve Max Payne 3 oyunlarındaki Max Payne karakterinin yanı sıra, 2010 yılındaki Alan Wake ve Alan Wake 2 oyunlarındaki Alex Casey, Control oyunundaki Zachariah Trench ve Alone in the Dark (2008) oyunundaki Edward Carnaby karakterlerine de hayat vermişti. Kendisi her ne kadar Max Payne film uyarlamasında rolünü tekrardan icra etmemiş olsa da, yine de karşımıza çıkmıştı.

control-trench

Vefat haberi bugün TMZ tarafından teyit edildi. McCaffrey, birden fazla omurilik tümörü teşhisi konulduktan sonra, 17 Aralık 2023 Pazar günü vefat etti.

Remedy Entertainment, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşım ile James McCaffrey’yi anmayı ihmal etmedi: “Sevgili arkadaşımız ve iş birlikçimiz James McCaffrey’nin, Max Payne ve Alex Casey’nin ikonik sesinin vefat ettiğini duymaktan dolayı derinden üzüntülüyüz. Olağanüstü yeteneği sadece karakterlerimize hayat vermedi, aynı zamanda topluluğumuz üzerinde ebedi etki bıraktı. Yaşanan bu kayıp zamanında, kalplerimiz ailesinin yanında olacak.”

Exit mobile version