Matrix Uyanıyor UE5 Deneyimi Ön-yüklemeye Açıldı

Matrix sizi çağırıyor...

Matrix Uyanıyor UE5 Deneyimi Ön-yüklemeye Açıldı

Matrix Uyanıyor UE5 Deneyimi PlayStation ve Xbox mağazaları üzerinden ön-yüklemeye açıldılar. Yeni nesil motorun tanıtımı için hazırlanan demoyu, yakın bir zamanda aktif olacak. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Fortnite Oyununa Matrix İçerikleri Gelebilir


Matrix Uyanıyor UE5 Deneyimi Sizi Bekliyor

Malumunuz Matrix: Resurrections filminin vizyona girmesine oldukça az bir zaman kaldı. 22 Aralık 2021 tarihinde vizyona girecek olan devam filmi için elbette oldukça heyecanlıyız. Öte yandan bizleri Matrix: Resurrections havasına şimdiden sokmak isteyen Microsoft ve Sony Interactive Entertainment, PlayStation ve Xbox mağazaları üzerinden Matrix Uyanıyor: Bir Unreal Engine 5 Deneyimi demosunu sürpriz bir şekilde ön-yüklemeye açtılar.

Epic Games ve ortaklarının yanı sıra Lana Wachowski’nin de dâhil olduğu orijinal film ekibi üyeleri tarafından oluşturulan ‘MATRIX UYANIYOR: BİR UNREAL ENGINE 5 DENEYİMİ’, Keanu Reeves ve Carrie-Anne Moss’un performanslarını içeren Matrix’in gerçekliği büken evrenine vahşi bir yolculuk sunuyor.

The Game Awards 2021 şovu sırasında aktif olacak deneyim, Epic Games tarafından Unreal Engine 5 kullanılarak hazırlandı ve yeni nesil motorun bizlere neler sunabileceğine dair ufak bir tanıtım görevi görecek.

Hatırlayacağınız üzere geçtiğimiz yıl, Epic Games yeni nesil Unreal Engine için etkileyici bir PlayStation 5 gösterimi ve oyun motorunun neler yapabileceğini göstermişti. Amerika menşeli yayıncı, Mayıs ayında da Unreal Engine 5’in bir erken erişim versiyonunu PC platformunda sunmuştu. Ne var ki sistem gereksinimleri nedeniyle çoğu oyuncu Valley of the Ancient demosunu deneyimleme fırsatı bulamamıştı.

Son olarak, Matrix evreni yeni filmin çıkış zamanında Fortnite oyununa da taşınacakmış gibi görünüyor. Geçtiğimiz haftalarda sizlerle paylaştığımız haberimizde de bahsettiğimiz üzere, Battle Royale oyunu hakkındaki sızıntıları ile ün kazanan HYPEX tarafından belirtilene göre, Fortnite ile Matrix arasında gerçekleştirilecek olan işbirliği neticesinde, bu ayın ikinci yarısında Neo ve Trinity karakterlerini popüler oyunda görebileceğiz. Her ne kadar şu an için teyit edilmiş bir bilgi olmasa da, ateş olmayan yerden dumanın çıkmayacağını biliyoruz.

Matrix Uyanıyor: Bir Unreal Engine 5 Deneyimi için yayınlanan fragmana aşağıdan göz atabilirsiniz.

Exit mobile version