Marvel’s Spider Man Remastered: Yeni Peter Parker’a Selamlar!

Sana neler oldu Parker!

Marvel's Spider Man Remastered

Insomniac Games, Marvel’s Spider-Man Remastered‘ın PS5’te nasıl bir performans sergileyeceğini ve ne tür iyileştirmelere gidildiğini açıkladı. Yapılan iyileştirmelerle Peter Parker’ın yüzü tamamen değiştirildi. Insomniac Games, John Bubniak ile çalışmaya devam etmek yerine Ben Jordan’ı Peter Parker’ın yüz modeli olarak seçtiğini duyurdu. Peki tüm geliştirmeler bununla mı sınırlı? Elbette hayır. İşte tüm detaylarıyla Marvel’s Spider-Man Remastered.


İlginizi Çekebilir: Marvel’s Spider Man: Miles Morales İlk Oynanış Videosu!


Marvel’s Spider Man Remastered Bizlere Neler Sunacak?

Insomniac Games, Marvel’s Spider-Man Remastered’ın PS5’te nasıl bir performans sergileyeceğini ve ne tür iyileştirmelere gidildiğini açıkladı. Yapılan iyileştirmelerle Peter Parker’ın yüzü tamamen değiştirildi. Bu büyük sarsıntının dışında, Marvel’s Spider-Man Remastered, Marvel’s Spider-Man: Miles Morales’in içerdiği aynı 60FPS performans moduna sahip olacak.

Remastered sürümü ayrıca geliştirilmiş karakter ve çevre modelleri, animasyonları, ray-tracing destekli yansımalar ve gölgelendirmeler, geliştirilmiş ışıklandırma, hava değişimleri, artırılmış araç ve insan sayısı, üç yeni özel kostüm, geliştirilmiş fotoğraf modu, hızlı yükleme süreleri, 3D ses efektleri, DualSense kontrolcünün gücüyle dokunsal geri bildirimi içerisinde barındıracak.

60 FPS oynanış videosuna aşağıda yer alan oynatıcıdan erişebilirsiniz.

Marvel’s Spider Man Remastered tekil olarak satın alınabilir olmayacak maalesef. Marvel’s Spider Man: Miles Morales Ultimate Edition’ın PS4 veya PS5 sürümünü satın alanlar Remastered’a ulaşabilecek. Marvel’s Spider Man: Miles Morales Ultimate Edition 80€ fiyat etiketinden 12 Kasım’da piyasaya sürülecek.

Peki ya Miles Morales? Yayınlanan oynanış videosundan gördüğümüz kadarıyla popüler kötü Tinkerer Morales’in başına bela olacak gibi duruyor. Özellikle Peter Parker’a nazaran daha estetik dövüş dinamiklerine sahip olan Morales, grafik tasarımıyla da dikkatleri üzerine çekmeyi başaran bir yapım. Oyun mevcut nesil konsol PlayStation 4’e de çıkacak ve standart sürümü 49.99 dolar fiyattan satışa sunulacak.

Miles Morales, ABD’li yayıncı Marvel Comics’in yayınlarında ve Spiderman olarak bilinen karakterlerden birinde görülen kurgusal bir çizgi roman kahramanıdır. Karakter, 2011 yılında yazarı Brian Michael Bendis ve sanatçı Sara Pichelli tarafından can bulmuştur.

Miles, asıl Örümcek-Adam’ı ortaya çıkaran formulün kopyasıyla güçlendirilmiş bir örümcek tarafından ısırılmıştır. Aynı zamanda Miles Morales Afroamerikalı’dır. Temeli, ABD Başkanı olan Barack Obama’nın başkanlık görevine atanmasına dayanmaktadır.


Peki ya siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi aşağıda yer alan yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı unutmayın.

 

 

Exit mobile version