Marvel’s Spider-Man Remastered PC’de Sağlam Açılış Yaptı

Birinci sırada halen God of War var!

Marvel's Spider-Man Remastered PC'de Sağlam Açılış Yaptı

Geçtiğimiz hafta PC için de yayınlanmış olan Marvel’s Spider-Man Remastered, azami Steam oyuncu sayısı ile adından söz ettirmeye devam ediyor. Peki aktif oyuncu sayısı hangi seviyede? Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Marvel’s Spider-Man Remastered Türkçe Yaması Çıktı!


Marvel’s Spider-Man Remastered PC’de de Yoğun İlgi Görüyor

Zamanında PlayStation 5 için özel olarak çıkıp da PC oyuncuları ile buluşan şimdilik son oyun, Marvel’s Spider-Man Remastered oldu. Cuma günü Epic Games ve Steam mağazalarında çıkışını gerçekleştirmiş olan güncel Spider-Man oyunu, zaten ön-siparişe açıldıktan oldukça kısa bir süre sonra ‘en çok satan’ olması da ne denli sabırsızlıkla beklendiğinin göstergesi olmuştu. Bu durum, aktif oyuncu sayısına da yansımış durumda.

Mağazanın veri tabanındaki her bir hareketi izleyen ve raporlayan SteamDB tarafından aktarılana göre, aktif oyuncu sayısında 66.436 rakamına ulaştı. Bu rakam, Marvel’s Spider-Man Remastered oyununu PlayStation konsollarından PC platformuna uyarlanan oyunlar arasında God of War sonrasında ikinci sıraya oturtuyor.

Kratos ve oğlu Atreus’un Nors mitolojisindeki macerası, bildiğiniz gibi Epic Games ve Steam mağazaları üzerinden de 14 Ocak 2022 tarihinde yayınlanmış ve 73.529 aktif oyuncu sayısına ulaşmıştı. Yani arada 7.093’lük bir fark söz konusu ve bu da, yeni Spider-Man oyununun ne kadar çok beklendiğini ve sevildiğini net bir şekilde gösteriyor. Bu noktada, PC platformuna gelen PlayStation oyunlardan diğerlerine baktığımızda, Horizon: Zero Dawn – Complete Edition ulaştığı 56.557 oyuncu sayısı ile üçüncü ve Days Gone da 27.450 ile son sırada bulunuyor.

Marvel’s Spider-Man Konusu

Uzun soluklu çizgi-roman serisinden esinlenilen Marvel’s Spider-Man, orijinal bir hikaye anlatıyor. New York City’nin yeraltı suç dünyasının kontrolünü ele geçirmek amacında olan İnsanüstü suç lordu Mister Negative, ölümcül bir virüsü salmakla tehdit ediyor. Spider-Man olarak biz ise, Peter Parker olduğumuz normal yaşamımızdaki kişisel problemlerimiz ile de başa çıkmaya çalışır iken, hem şehri korumak hem de baş düşmanımız ile yüzleşmek durumundayız.

Exit mobile version