Marvel’s Spider-Man Remastered PC Özellikleri Açıklandı

Spider-Man PC platformuna ağ atıyor...

Marvel's Spider-Man Remastered PC Özellikleri Açıklandı

Marvel’s Spider-Man Remastered PC özellikleri ortaya çıktı. Ayrıca sistem gereksinimleri eş zamanlı olarak ortaya çıktı. Merak edilen detaylara haberimizin içeriğinden göz atabilirsiniz.


İlginizi Çekebilir: FIFA 23 Tanıtım Fragmanı Yayınlandı


Marvel’s Spider-Man Remastered’ın PC için de satışa sunulacağı, geçtiğimiz ayın başlarında gerçekleştirilen State of Play yayını ile gerçekleştirilmişti. Ana oyunun mevcut nesil için yenilenmiş olan sürümü, 12 Ağustos 2022 tarihinde Epic Games ve Steam mağazaları üzerinden satışa sunulacak. Miles Morales adı altındaki genişletmek paketi ise sonbahar aylarında PC kullanıcıları ile buluşacak.

Marvel’s Spider-Man Remastered PC Özellikleri Neler?

Bugün itibarıyla hem Sony Interactive Entertainment ve geliştiriciler Insomniac Games ile Nixxes tarafından yayınlanan yeni fragman hem de Insomniac Games Teknoloji Direktörü Mike Fitzgerald tarafından US PlayStation Blog üzerinden yapılan açıklama ile PC versiyonu özellikleri görücüye çıktı.

Verilen bilgilere göre Marvel’s Spider-Man Remastered’ın PC versiyonunda, Işın İzlemeli Yansımalar, NVIDIA DLSS (Derin Öğrenme Süper Örnekleme) ve DLAA (Derin Öğrenme Keskinlik Yumuşatma) teknolojilerinin yanı sıra 21:9 ve 32:9 ebatlı monitörleri de destekleyecek. Ayrıca SSAO, doku filtreleme, LoD (Detay Seviyesi) kalitesi, gölgelendirme, dokunsal geri bildirim ve uyumsal tetikleyici özellikleri ile DualSense kullanımı, klavye ve fare desteği, çoklu erişilebilirlik özellikleri, hem Epic Games hem de Steam mağazaları için başarım ve bulut kayıtları desteği imkanları da kullanıcıları bekliyor olacak.

Açıklanan sistem gereksinimlerine bakılırsa da, NVIDIA GeForce GTX 950 ve muadili bir AMD ekran kartlı, Intel Core i3-4160 veya muadili bir AMD işlemcili ve 8 GB bellekli bir bilgisayar ile oyunu rahatça oynayabileceksiniz. Beş farklı kategori altında toparlanmış tüm detaylar şöyle;

En Düşük Gereksinimler

Önerilen Gereksinimler

Çok Yüksek Gereksinimler

Hayranlık Uyandırıcı Işın İzleme Gereksinimleri

Nihai Işın İzleme Gereksinimleri

Son olarak, Marvel’s Spider-Man Remastered oyununu halihazırda Epic Games ve Steam mağazalarından 499 TL karşılığında ön-sipariş ile satın alabiliyorsunuz. Hediyeleriniz ise Iron Spider, Velocity ve Spider-Punk olmak üzere üç kostümü erkenden açma, Spider-Drone cihazı ve beş adet beceri puanı olacak.

Exit mobile version