Marvel’s Spider-Man: Miles Morales PC Gereksinimleri Açıklandı

Ana oyunu oynayabiliyorsanız, kafanız rahat olsun...

Marvel's Spider-Man Miles Morales PC Gereksinimleri Açıklandı

Marvel’s Spider-Man Remastered oyununun PC için çıkışı sonrasında, resmi duyurusunu merakla beklediğimiz Miles Morales de tanıtım fragmanı ile geçtiğimiz günlerde karşımıza çıkmıştı. Ekim ve Kasım ayı içerisinde Epic Games ve Steam mağazalarından da yayınlanacak olan Marvel’s Spider-Man: Miles Morales PC gereksinimleri ortaya çıkmış bulunuyor. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Marvel’s Spider-Man Remastered FPS Modu, Farklı Deneyim Sunuyor


Marvel’s Spider-Man: Miles Morales PC Gereksinimleri Netleşti

Epic Games Store ve Steam sayfalarına yansıyan detaylara göre, en aşağı Intel Core i3-4160 veya AMD muadili işlemcili, 8 GB bellekli ve NVIDIA GTX 950 veya AMD Radeon RX 470 ekran kartlı bir sistem işinizi görecektir.

Bu açıdan baktığımızda, aslında Marvel’s Spider-Man Remastered ile aynı gereksinimler söz konusu. Eğer halihazırdaki oyunu rahat bir şekilde oynayabiliyorsanız, bağımsız genişletme paketinde de bir sorun yaşamayacağınızı rahatlıkla söyleyebiliriz. Her iki mağazadaki sistem gereksinimleri detaylarına aşağıdan göz atabilirsiniz.

En Düşük Gereksinimler

Önerilen Gereksinimler

Marvel’s Spider-Man: Miles Morales Konusu

Ana oyunun bir yıl sonrasına gideceğimiz hikayeye göre, Noel tatili gecesinde bir enerji şirketi ile yüksek teknolojili suç ordusu arasında bir çatışma patlak veriyor. Ne şans ki ana karakterimizin evi tam da bu çatışmanın ortasında bulunuyor. Yeni evi tehdit altında olan Miles Morales, büyük gücün büyük sorumluluk gerektirdiğini fark ediyor ve New York şehrinin tamamını kurtarmak için harekete geçiyor.

Senaryo boyunca da Peter Parker karakterine göre daha farklı akrobatik hareketlere, becerilere ve güçlere sahip olacak bu güçlerinde ustalaşmaya çalışırken bir yandan da yeni Spider-Man olma yolunda emin adımlarla ilerleyecek.

Exit mobile version