Marvel’s Spider-Man: Miles Morales PC Çıkış Fragmanı

Beklenen gün sonunda geldi!

Marvel's Spider-Man Miles Morales PC Çıkış Fragmanı Yayınlandı

Haziran ayındaki State of Play yayını sırasında duyurulmuş olan Marvel’s Spider-Man: Miles Morales oyununun PC versiyonu, bugün itibarıyla çıkışını gerçekleştirdi. Sony Interactive Entertainment ve Insomniac Games de bunu kutlamak amacıyla bir çıkış fragmanı yayınlandılar.


İlginizi Çekebilir: PlayStation Black Friday İndirimleri Başladı!


Marvel’s Spider-Man: Miles Morales PC için de Çıktı

Marvel’s Spider-Man oyunun bir yıl sonrasına gideceğimiz hikayeye göre, Noel tatili gecesinde bir enerji şirketi ile yüksek teknolojili suç ordusu arasında bir çatışma patlak veriyor. Ne şans ki ana karakterimizin evi tam da bu çatışmanın ortasında bulunuyor. Yeni evi tehdit altında olan Miles Morales, büyük gücün büyük sorumluluk gerektirdiğini fark ediyor ve New York şehrinin tamamını kurtarmak için harekete geçiyor ve tüm aksiyon da böylece başlamış oluyor.

Nixxes Software stüdyosunun desteği ile Insomniac Games tarafından uyarlanan PC versiyonunda, kare hızı kilidinin olmamasına ek olarak NVIDIA DLSS 2.0, DLSS 3.0, DLAA ve Reflex, AMD FSR 2.1 ve Intel XeSS ve IGTI teknolojileri, 16:9, 16:10, 21:9, 32:9 ve 48:9 gibi geniş ekran desteklenecek. 48:9 ebatlı ekran kullananlar için de üçlü monitör düzeni için NVIDIA Surround veya AMD Eyefinity uyumluluğu da olacak. Bunların yanı sıra, çeşitli kalite modları ile ışın izlemeleri yansıma ve gölgelendirme seçenekleri de olacak. Ayrıca dokunsal geri bildirim ve uyumsal tetikleyiciler ile DualSense ve tam bir fare ile klavye desteği de sunulacak.

Epic Games ve Steam mağazalarından 499 TL karşılığında satın alabileceğiniz oyunun çıkışına özel olarak yayınlanmış olan fragmana, aşağıdan göz atabilirsiniz.

Marvel’s Spider-Man: Miles Morales PC Gereksinimleri

En Düşük Gereksinimler

Önerilen Gereksinimler

Çok Yüksek Gereksinimler

Hayranlık Uyandırıcı Işın İzleme Gereksinimleri

Nihai Işın İzleme Gereksinimleri

Exit mobile version