Marvel’s Spider Man: Miles Morales İlk Oynanış Videosu!

Ben ikna oldum...

Marvel's Spider Man: Miles Morales

Sony ve Insomniac Games ortaklığında geliştirilen Marvel’s Spider-Man: Miles Morales‘in ilk oynanış videosu geçtiğimiz saatlerde gerçekleştirilen PlayStation 5 etkinliğinde paylaşıldı. Fazlasıyla estetik bir oynanışa sahip olan karakterimizin PS5 üzerinde nasıl bir performansa sahip olduğuna da şahit olmuş olduk. Peki Marvel’s Spider-Man: Miles Morales bizlere neler sunuyor? Oyun mevcut nesil konsol için de satışa sunulacak mı? İşte detaylar!


İlginizi Çekebilir: PlayStation 5’e 80.000 TL Vermek İster Misiniz?


Marvel’s Spider Man: Miles Morales Oynanış Videosu

Sony Interactive Entertainment ve geliştirici Insomniac Games ortaklığında geliştirilen Marvel’s Spider-Man: Miles Morales’in ilk oynanış videosu yayınlandı. Yayınlanan oynanış videosunda popüler kötü Tinkerer Morales’in başına bela olacak gibi duruyor. Özellikle Peter Parker’a nazaran daha estetik dövüş dinamiklerine sahip olan Morales, grafik tasarımıyla da dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor.

Paylaşılan detaylara göre oyun mevcut nesil konsol PlayStation 4’e de çıkacak ve standart sürümü 49.99 dolar fiyattan satışa sunulacak. Ultimate Edition ise 69.99 dolar olacak ve içerisinde Marvel’s Spider-Man: Remastered’ı barındıracak. Oyun PlayStation 5’in çıkışıyla beraber raflardaki yerini almış olacak. Paylaşılan oynanış videosuna yukarıdaki oynatıcıdan ulaşabilirsiniz sevgili Turuncu Levye takipçileri.

Miles Morales Kimdir?

Miles Morales, ABD’li yayıncı Marvel Comics’in yayınlarında ve Spiderman olarak bilinen karakterlerden birinde görülen kurgusal bir çizgi roman kahramanıdır. Karakter, 2011 yılında yazarı Brian Michael Bendis ve sanatçı Sara Pichelli tarafından can bulmuştur.

Miles, asıl Örümcek-Adam’ı ortaya çıkaran formulün kopyasıyla güçlendirilmiş bir örümcek tarafından ısırılmıştır. Aynı zamanda Miles Morales Afroamerikalı’dır. Temeli, ABD Başkanı olan Barack Obama’nın başkanlık görevine atanmasına dayanmaktadır.


Peki ya siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Miles Morales için heyecanlı mısınız? Düşüncelerinizi aşağıda yer alan yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı unutmayın.

Exit mobile version