Marvel’s Spider-Man 2 Ön-Siparişe Açıldı!

Zamlanma ihtimali yüksek olduğu için, şimdiden alın!

Marvel’s Spider-Man 2 çıkış tarihini Summer Game Fest 2023 etkinliğinde yapılan duyuruyla öğrenmemizin ardından, ne zaman ön-siparişe açılacağının da bilgisi verilmişti. Beklenen gün ise geldi ve çattı. Güncel kur ve yetmiş dolarlık bir oyun olduğu göz önünde bulundurulduğunda, göreceli olarak iyi diyebileceğimiz bir fiyattan açıldığı ve olası bir şekilde zamlanacağı için, eğer oyunu bekliyorsanız, şimdiden satın almanızda fayda var.


İlginizi Çekebilir: Spider-Man 2 Oynanış Videosu


Marvel’s Spider-Man için satışa sunulan bağımsız genişletme paketi Miles Morales için devam niteli taşıyacak olan Marvel’s Spider-Man 2, 20 Ekim 2023 tarihinde PlayStation 5 için satışa sunulacak. Yaklaşık dört ay kalmış iken, bugün itibarıyla artık PlayStation mağazasından, seçili perakendecilerden ve PlayStation Direct  üzerinden ön-sipariş ile alınabiliyor.

Yeni Spider-Man 2 Detayları Gelmeye Devam Ediyor

Marvel’s Spider-Man 2 Ön-Sipariş Fiyatı Ne Kadar?

PlayStation mağazasındaki standart sürüm fiyatı 799 TL, Deluxe sürümü ise 899 TL. Çıkışından önce satın almanız durumunda, üç farklı renk seçeneği ile Peter Parker için Arachknight Suit ve Miles Morales için de Shadow Spider Suit, Web Grabber ekipmanına ekran erişim ve üç yetenek puanı hediyeniz olacak. Deluxe sürümünün içeriğinde ise Peter Parker ve Miles Morales için ayrı ayrı beşer kostüm, ilave fotoğraf modu ögeleri ve ekstradan iki yetenek puanı sizi bekliyor.

Devam oyununun bir de Collector’s sürümünün olduğunu hatırlatalım. Digital Deluxe içeriğine ek olarak oyunun metal kutulu versiyonu ve Spider-Man ile Venom savaşının resmedildiği yüksek kaliteli aksiyon figürü içerecek.

Marvel’s Spider-Man 2, önceki iki oyuna göre Queens ve Brooklyn bölgelerinin de eklenmesi ile daha büyük bir haritaya sahip olacak. Her iki karakterin yeni yetenekleri ile harita üzerindeki seyahatimizin daha hızlı gelişeceği söylenmiş iken, sadece serbest dolaşım sırasında bu iki karakter arasında özgürce geçiş yapabileceğimizin bilgisi verilmişti.

Daha önceden yaşanan sızıntılar ışığında da, Osborn’ları Green Goblin (Yeşil Cin) olarak ve her ikisinin de olay örgüsü farklı olacak. Bununla birlikte, Harry ve Norman için de biri standart Cin olmak üzere iki farklı kıyafet bulunacak.

Senaryoda karşımıza Kraven, Mysterio ve Venom gibi ana kötü karakterlerin dışında Big Wheel, Paste Pot Pete ve Sandman dahil kötü taraf için fazladan yan karakterler olacak iken, Screwball ve Doc Ork da geri dönüş yapacakmış. Yalnız Doc Ork karakterinin kısa bir süre görüneceği söylenmişti.

Exit mobile version