Marvel’s Midnight Suns Oynanış Videosu Yayınlandı!

Yeni bir maceraya hazır mısın?

Marvel's Midnight Suns Oynanış Videosu

Oyun dünyasının en önemli etkinliklerinden Gamescon 27 Ağustos’ta gerçekleşti. Gamescon etkinliğinde 2K Studios’un dağıtımcılığını üstleneceği, Firaxis Games’in geliştireceği Marvel’s Midnight Suns Gamescon’da duyuruldu. Sevilen strateji oyunlarından XCOM serisinin yaratıcısı olan Firaxis Games, Marvel evreninde geçecek yeni bir oyuna imza atıyor. Duyurunun hemen ardından Marvel’s Midnight Suns Oynanış Videosu Yayınlandı!


İlginizi Çekebilir: Crysis Remastered Trilogy Çıkış Tarihi Belli Oldu!


Marvel’s Midnight Suns Oynanış Videosu Yayınlandı!

Marvel’s Midnight Suns, uzun süredir görmediğimiz bir tema ve oyun türü olarak oyuncular ile buluşuyor. Marvel’s Midnight Suns, 90’ların ortalarında yayınlanan Midnight Sons çizgi romanından ilham alan bir yapım olacak.

Oyunun konusu ise beğenilen çizgi roman ile aynı paralelde ilerleyecek. Firaxis Games’in oyununda, ana kötü karakterimiz “Lilith” Hydra tarafından diriltildi. Hikayemizdeki kehaneti yerine getirmek ve şeytani ordusunun ve tüm gücünü kullanarak karanlık tarafın kralını geri getirmeye çalışacak.

Bu büyük tehdide yanıt olarak, Lilith’in çocuğu ve onu daha önce yendiği bilinen tek efsanevi kahraman The Hunter’ı canlandırmaya karar veren Yenilmezler kötü karakterimiz Lilith’e karşı kendi ekipleri ile mücadele edecek.

Oyun İçerisinde Bizleri Neler Bekliyor?

Marvel’s Midnight Suns, Avengers, X-Men, Runaways ve daha fazlası dahil olmak üzere Marvel evreninin dört bir çeşit çeşit kahramanı beraberinde getirecek. Oyunda karakter sayısı gün geçtikçe artmasını bekliyoruz, umarım sadece ücretli değil ücretsiz olarak görebiliriz.

Oyunda tamamen özelleştirilebilir bir kahraman olan Hunter’ı canlandıracaksınız. Kendi yönettiğimiz karakter dışında Iron Man, Wolverine, Ghost Rider, Dr. Strange, Blade ve Ghost Rider ile oynayabileceğiz.

Yapay zeka ile süper kahraman yeteceğiyle ödüllendiren son derece özelleştirilebilir bir taktik savaş sistemi” vaat oyunumuz. Yapımcının genlerinde olan “X-COM” benzeri bir deneyimi oyunculara sunacak.

Midnight Suns’ın temel vaatlerinden sıra tabanlı dövüş ve karakterlerin türlerinin uyumu ile  güçlenebildiği bir dövüş sistemi oyuncuları bekliyor.

Oyuncuların yöneteceği Hunter karakteri tamamen özelleştirebilir. Karakterimizin kostümleri, güçleri ve kullandığı silahları kendi zevkimize göre seçebiliyoruz. Yarattığımız süper kahraman ile oynamanın zevkide başka olacaktır.

Marvel’s Midnight Suns’ın çıkış tarihi Mart 2022 olarak duyurulurken oyun PC, Nintendo Switch, Xbox One, Xbox Series X, PS4 ve PS5’te satışa sunulacak.

Exit mobile version