Marvel’s Midnight Suns da Ertelendi

Yeni bir duyuruya kadar olaysız dağılabiliriz...

Marvel’s Midnight Suns da Ertelendi

Yayıncı 2K ve geliştirici Firaxis Games, yaptıkları açıklama ile Marvel’s Midnight Suns oyununun mevcut finansal yılın ileri bir zamanına ertelendiğini duyurdular. Yeni tarih ne yazık ki şu an için belli değil. Peki erteleme kararı neden alındı? Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Warhammer 40.000: Darktide Çıkış Tarihi Ertelendi


GamesCom 2021 fuarında duyurulmuş ve hikayesi çizgi-roman serisi ile paralel olarak ilerleyecek olan Marvel’s Midnight Suns oyununun, bu yılın Summer Game Fest yayını sırasında yapılan duyuru ile 7 Ekim 2022 tarihinde satışa sunulacağını öğrenmiştik. Eğer takviminize işaret koyduysanız, o işaret silebilirsiniz.

Marvel’s Midnight Suns İleri Bir Tarihe Atıldı

Geliştirici ekip tarafından yayınlanan bildiri mesajına bakılırsa, kendi içlerinde yapılan görüşmeler neticesinde çıkış tarihini ileriye atılmasına karar verilmiş. Bunun altında yatan gerekçe ise, olabilecek en iyi deneyimin sunulabilmesi için her şeyi garantiye almak olarak gösteriliyor.

PC, PlayStation 5 ve Xbox Series için mevcut finansal yılın ileri bir tarihinde satışa sunulacak iken, PlayStation 4, Switch ve Xbox One versiyonları ise mevcut nesil versiyonlarının sonrasındaki bir zamanda bizlerle olacakmış. Ne var ki şu an için net bir tarih belirlenmiş değil.

Bildiğiniz gibi ertelenme haberleri, artık oyun dünyasının yapı taşlarından birisi haline geldi. Belli başlı oyunlar hariç, ertelenmeden çıkan büyük bütçeli yapıma eskiye oranla daha az denk geliyor. Açıkçası bu can sıkan bir durum, ama teknik açıdan sorunlu olmasındansa böylesi daha iyidir diye düşünüyoruz. Gelişmeleri takipte olacağız.

Marvel’s Midnight Suns Konusu

Hikayesi çizgi-roman serisi ile paralel olarak ilerleyecek olan oyunda, ana kötü karakterimiz “Lilith” Hydra tarafından diriltilecek. Kehaneti yerine getirmek için, şeytani ordusunu ve tüm gücünü kullanarak karanlık tarafın kralını geri getirmeye çalışacak.

Bu büyük tehdide yanıt olarak, Lilith’in çocuğu ve onu daha önce yendiği bilinen tek efsanevi kahraman The Hunter’ı canlandırmaya karar veren Yenilmezler de kötü karakterimiz Lilith’e karşı kendi ekipleri ile mücadele edecekler.

Yeni Marvel oyunu, standart sürümün yanı sıra PlayStation 5 ve Xbox Series için çıkacak ve beş kozmetik görünüm içerecek Enhanced, PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One ve Xbox Series platformlarında satışa sunulacak, yeni nesil versiyon optimizasyonu ve on bir kozmetik görünüm içerecek Digital+ ve yine PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One ve Xbox Series için çıkacak olup yirmi üç kozmetik görünüm ve Season Pass ile gelecek olan bir Legendary olmak üzere dört farklı sürüm ile oyuncuların beğenisine sunulacak.

Exit mobile version