Marvel’s Midnight Suns Çıkış Tarihi Sızdırıldı

Ekim ayına hazır olun!

Marvel’s Midnight Suns çıkış tarihi yaşanan bir sızıntı ile ortaya çıkmış gibi görünüyor. Peki yeni oyun ne zaman satışa sunulacak? Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Marvel’s Midnight Suns Oynanış Videosu Yayınlandı!


Firaxis Games tarafından PC (Epic Games Store, Microsoft Store ve Steam), PlayStation 4, PlayStation 5, Switch, Xbox One ve Xbox Series için geliştirilen ve 2K Games tarafından da yayınlanacak olan Marvel’s Midnight Suns, GamesCom 2021 sırasında duyurulmuştu. Bu yılın ikinci yarısında çıkacağı söylenen oyun, Midnight Sons, Avengers, X-Men ve Runaways gibi Marvel Comics mülkiyetlerinden birden fazla karakteri içerecek.

Hikayesi çizgi-roman serisi ile paralel olarak ilerleyecek olan oyunda, ana kötü karakterimiz “Lilith” Hydra tarafından diriltilecek. Kehaneti yerine getirmek için, şeytani ordusunu ve tüm gücünü kullanarak karanlık tarafın kralını geri getirmeye çalışacak.

Bu büyük tehdide yanıt olarak, Lilith’in çocuğu ve onu daha önce yendiği bilinen tek efsanevi kahraman The Hunter’ı canlandırmaya karar veren Yenilmezler de kötü karakterimiz Lilith’e karşı kendi ekipleri ile mücadele edecekler.

Marvel's Midnight Suns Tarihi Sızıntısı

Marvel’s Midnight Suns Çıkış Tarihi Belli Oldu Gibi

Oyununun geçtiğimiz ayın ortalarında Avustralya ve Güney Kore ülkelerinde derecelendirilmesi ile çıkış tarihinin yakın olduğunu tahmin ediliyordu. Yaşanan bir sızıntı, Marvel’s Midnight Suns’ın 6 Ekim 2022 tarihinde satışa sunulacağına işaret ediyor. Twitter üzerinden Nils Ahrensmeier tarafından aktarılana göre, oyunun tahmin edebileceğiniz üzere farklı sürümleri olacak. Her ne kadar görseller daha sonradan Take-Two Interactive tarafından kaldırılmış olsa da standart, Enhanced ve Legendary olmak üzere üç farklı sürümün olacağı söyleniyor.

Enhanced Edition, Captain America, Captain Marvel, Magik, Nico Minoru ve Wolverine karakterleri için beş farklı görünüm ile gelecek iken Legendary Edition ise, yirmi üç ek görünüm içerecekmiş. Legendary Edition aynı zamanda her biri ek kahramanın, yeni görevlerin ve düşmanların sunulacağı dört indirilebilir içerik paketinin yer alacağı Season Pass ile de gelecekmiş.

Son olarak, bildiğiniz gibi Firaxis Games toplamda on iki karakterin olacağını söylemiş ve dokuzunu resmi olarak duyurmuştu. Sızıntıya göre, geriye kalan üç karakterden ikisi Spider-Man ve Scarlet Witch iken sonuncu karakter gizemini koruyor. Bakalım bu sürpriz isim kim olacak? Gelişmeleri takipte olacağız.

Exit mobile version