Marvel’s Midnight Suns Çıkış Tarihi Açıklandı

Yeni yıla Marvel's Midnight Suns oynayarak girebileceğiz...

Marvel's Midnight Suns Çıkış Tarihi Açıklandı

Marvel’s Midnight Suns çıkış tarihi sonunda açıklandı. Son dönemde 2023 yılına ertelenen çoğu oyunun aksine, yeni Marvel oyunu Aralık ayı içerisinde bizlerle olacak. Hem net tarih detayı hem de yeni yayınlanan fragmanlar, haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Yeni Marvel Oyunu Duyuruldu!


Geçtiğimiz yılın GamesCom fuarı sırasında duyurulmuş olan Marvel’s Midnight Suns, dikkat çeken oyunlar arasında yer alıyor. Firaxis Games tarafından geliştirilen ve 2K Games tarafından yayınlanacak olan XCOM tarzı taktiksel aksiyon oyunu, bu yılın Ağustos ayı içerisinde yapılan duyuru ile daha iyi bir deneyimin sunulabilmesi için mevcut finansal yılın ileri bir tarihine ertelenmişti.

Bir süre önce Avustralya ve Güney Kore ülkelerinde derecelendirilmesinin ardından yaşanan sızıntı ile önümüzdeki ay çıkacağı söylenen Marvel’s Midnight Suns için beklenen açıklama da sonunda Disney and Marvel Games Showcase sırasında yapıldı.

Marvel’s Midnight Suns Çıkış Tarihi Kesinlik Kazandı

2K Games ve Firaxis Games tarafından verilen bilgi ile oyunun 2 Aralık 2022 tarihinde PC, PlayStation 5 ve Xbox Series için satışa sunulacağı kesinlik kazandı. PlayStation 4, Switch ve Xbox One versiyonlarının ise sonraki bir zamanda piyasada olacağı söyleniyor, ki bunun için de 2023 yılını bekleyecekmişiz gibi görünüyor. Ancak oyunun henüz ülkemizde erişime açık olmadığını da hatırlatmakta fayda var.

Kesin tarih duyurusuna ek olarak, Marvel’s Midnight Suns için oynanışa ve karakterlere odaklanılan yeni bir fragman ve önümüzdeki haftalarda duyurulması beklenen animasyon serisi için bir tanıtım fragmanı yayınlandı. Animasyon serisi beş bölümden oluşacak olup, ana oyunun öncesinde yaşananları anlatacak.

Marvel’s Midnight Suns Konusu

Hikayesi çizgi-roman serisi ile paralel olarak ilerleyecek olan oyunda, ana kötü karakterimiz “Lilith” Hydra tarafından diriltilecek. Kehaneti yerine getirmek için, şeytani ordusunu ve tüm gücünü kullanarak karanlık tarafın kralını geri getirmeye çalışacak.

Bu büyük tehdide yanıt olarak, Lilith’in çocuğu ve onu daha önce yendiği bilinen tek efsanevi kahraman The Hunter’ı canlandırmaya karar veren Yenilmezler de kötü karakterimiz Lilith’e karşı kendi ekipleri ile mücadele edecekler.

Exit mobile version