Marvel’s Avengers Xbox Game Pass Yolcusu!

Bakalım olumluya dönen oyunun durumu, servise ekledikten sonra ne olacak?

Marvel's Avengers Xbox Game Pass Yolcusu!

Bu hafta, Marvel’s Avengers Xbox Game Pass servisine eklenecek. Henüz oyunu denememişseniz, fırsatın ayağınıza geldiğini söyleyebiliriz. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Xbox Game Pass Eylül 2021 Oyunları


Crystal Dynamics ve Eidos Montreal tarafından geliştirilen ve Square Enix tarafından da yayınlanan Marvel’s Avengers, PC, PlayStation 4, Stadia ve Xbox One için 14 Ağustos 2020 tarihinde satışa sunulmuştu. Aksiyon ve macera türündeki oyun, 18 Mart 2021 tarihinde de PlayStation 5 ve Xbox Series kullanıcılarıyla da buluşmuştu.

Marvel’s Avengers oyununun hikayesi A-Day ile başlıyor. Captain America, Iron Man, Thor, Black Widow ve Bruce Banner, San Francisco şehrindeki ikinci ofisi açmanın kutlamasını yapmaktadırlar. Ne var ki Taskmaster tarafından yapılan terörist saldırı sonrasında hem şehrin büyük bir bölümü yok olurken hem de suçlu durumuna düşen Avengers ekibi dağılma kararı alıyor.

Bu olaydan beş yıl sonra, şehir A.I.M. adı verilen bir örgüt ve eski Avangers üyelerinin kontrolü altındayken, Kamala Khan hem güçlerini hem de A.I.M. ile ilgili komployu keşfettikten sonra Avengers ekibi tekrardan bir araya getirerek A-Day hadisesinin arkasındaki gerçeği ortaya çıkartmak için harekete geçiyor.

Ana senaryo dışında Hero Missions ve War Zones modları da bulunan oyun için zaman içerisinde yeni içerikler ile sayısız güncellemeler yayınlanmıştı. Şu an itibarıyla Marvel’s Avengers, ilk güne oranla bir hayli iyi bir noktada olmakla birlikte, yakın bir zaman önce yayınlanan Black Panther: War for Wakanda ile oyuncuların ilgisini çekmeyi başarmıştı.

Marvel’s Avengers Xbox Game Pass Servisine Ne Zaman Geliyor?

Bu durum Crystal Dynamics, Eidos Montreal ve Square Enix cephesinde yüzleri güldürmüş durumda. Biz oyuncuların yüzü ise tam anlamıyla yarın gülecek. Çünkü Marvel’s Avengers, yarın yani 30 Eylül 2021 tarihinde hem PC hem de Xbox konsolları için Xbox Game Pass servisine eklenecek.

Güzel olan kısmı ise, ana oyun ve bu zamana kadar eklenen en içerikler, kahramanlar ve görevler dahil olmak üzere, Endgame sürümünde bulunan kozmetik içeriği hariç, gelecekte yayınlanacak olan içerikler de Xbox Game Pass abonelerinin erişimine açık olacak.

Son olarak, 30 Eylül – 4 Ekim 2021 tarihleri arasında dört kat deneyim puanı kazanabileceğiniz bir etkinlik de gerçekleştirilecek. Bu sayede, bütün oyuncular çok hızlı bir şekilde karakterlerini geliştirebilecekler.

 

Exit mobile version