Marvel’s Avengers Sistem Gereksinimleri

Marvel’s Avengers Minimum ve Önerilen Sistem Gereksinimleri Neler?

Crystal Dynamics ve Eidos Montreal tarafından geliştirilen ve Square Enix tarafından yayımlanan Marvel’s Avengers Sistem Gereksinimleri ile karşınızdayız. Peki yeni oyunu oynayabilmek için nelere ihtiyacınız var?


Benzer İçerik: Mount & Blade II: Bannerlord Sistem Gereksinimleri


Marvel’s Avengers Sistem Gereksinimleri

Marvel’s Avengers’ı sorunsuz bir şekilde oynamak istiyorsanız, orta ayar olarak sınıflandırabileceğimiz bir oyuncu bilgisayarına ihtiyaç duyacaksınız. Oyunun tam sistem gereksinimlerini hemen aşağıda bulabilirsiniz.

Marvel's Avengers

Marvel’s Avengers Minimum Sistem Gereksinimleri

Marvel’s Avengers Önerilen Sistem Gereksinimleri


Marvel’s Avengers İndir


Marvel’s Avengers Konusu

Oyunun hikayesi Avengers’ın San Francisco’da bir Terrigen kristali tarafından işletilen A-Day’de başlıyor. Kutlamada yaşanan yıkıcı bir kaza kentin çoğunun yıkılması ve Kaptan Amerika’nın sözde ölümü ile sonuçlandığında ortalık karmaşık bir hal alıyor.

Avengers dağılıyor ve 5 yıl sonra tüm süper kahramanlara yasaklanma kararı veriliyor. Dünya tehlike altındayken, tek umut Dünya’nın En Güçlü Kahramanlarını bir araya getirmekte.

E3 2019’da Square Enix oyunun ilk fragmanını oyuncular ile paylaştı. Oyunun fragmanı milyonlarca kişi tarafından seyredildi. Hemen aşağıdan Marvel’s Avengers’ın fragmanını izleyebilirsiniz.


Marvel’s Avengers hakkında neler düşünüyorsunuz? Oyunu nasıl buldunuz? Hemen aşağıda yer alan yorumlar bölümünden Marvel’s Avengers hakkındaki düşüncelerinizi paylaşabilirsiniz. Yorumlarınızı merakla bekliyoruz!

Exit mobile version