Marvel’s Avengers Macerası Başlamadan Bitti!

Neler oluyor Crystal Dynamics?

Marvel's Avengers

Square Enix, Crystal Dynamics ve Eidos Montreal ortaklığında geliştirilen Marvel’s Avengers‘ın PlayStation 5 ve Xbox Series ailesine çıkışı ertelendi. Yapılan duyuruyla beraber oyunun yeni nesil konsollar için 2021’de çıkacağı açıklandı. Yeni nesil sürümü çıkana kadar mevcut nesil versiyonunu geriye uyumluluk özelliği sayesinde PS5 ve Xbox Series üzerinden oyuncular deneyimleyebilecek. Marvel’s Avengers macerası başlamadan bitti. İşte detaylar!


İlginizi Çekebilir: Marvel’s Avengers İnceleme


Marvel’s Avengers Oyuncuları Hayal Kırıklığına Uğrattı

Square Enix, Crystal Dynamics ve Eidos Montreal ortaklığında geliştirilen Marvel’s Avengers’ın PlayStation 5 ve Xbox Series ailesine çıkışı 2021’e ertelendi. Buna ek olarak, Ekim ayında yayınlanacak olan Kate Bishop karakteri de belirsiz bir tarihe ertelendi.

Crystal Dynamics CEO’su Scot Amos konu hakkında; ”Sizleri çok iyi anlıyorum. Ancak performans iyileştirmeleri, çok oyunculu modlar, online stabilite, ödüllendirme sistemi ve oyun sonu içeriği üzerinde stüdyomuz yoğun bir çalışma içerisinde. Oyunu daha iyi bir seviyeye getirmek adına elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyor, çalışacağız.” açıklamasında bulundu.

Marvel’s Avengers; Captain America, Iron Man, Hulk, Black Widow ve Thor’un San Francisco’daki yüksek teknoloji ile donatılmış Avengers Genel Merkezini açtıkları A-Day’de başlıyor. Kutlama, büyük yıkıma yol açan feci kaza sonucu ölümcül bir hâl alır ve yaşanan bu trajedi yüzünden suçlanan Avengers dağılır.

Bundan beş yıl sonra, tüm süper kahramanlar sürgünde ve dünya tehlikedeyken insanlığın tek umudu dünyanın en kuvvetli kahramanlarını yeniden bir araya getirmektir. Genel olarak oyunumuzun konusu bundan ibaret. Tabii ki işin içine daha sonrasında AIM ve Ms. Marvel’da giriyor.

Oyuncular, operasyonların karargahı olarak düşmanlardan geri kazanılmış bir Helicarrier kullanarak dünyanın dört bir yanındaki tehlike noktalarında Hero Mission’ları (tek oyunculu) ve Warzone Mission’lar (tek oyunculu veya iş birliği modu) başlatabilmekte. Yalnızca Avengers’ın üstesinden gelebileceği giderek artan tehditlere karşı Dünyayı korumak için dört oyuncuya kadar çevrimiçi olarak toplanılabilir.

Dilerseniz tek başınıza da oyunu deneyimleyebilirsiniz. Marvel’s Avengers PlayStation 5’te, hızlandırılmış yükleme süreleri, artırılmış grafikler, kaplamalar, DualSense kontrolcüsünün dokunsal geri bildirimi ile daha iyi bir oyun deneyimi vaat ediyor. Oyun 4K çözünürlükte 60 FPS değerlerinde çalışacak. En azından beklenen performans bu yönde.


Marvel’s Avengers 4 Eylül 2020’de PS4, Xbox One, PC ve Stadia için raflardaki yerini aldı. İnceleme yazımızı henüz okumadıysanız yukarıdaki bağlantıdan içeriğimize erişebilirsiniz. Peki ya siz oyun hakkında neler düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi aşağıda yer alan yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı unutmayın.

Exit mobile version