Marvel’s Avengers Hakkında Merak Edilen Her Şey!

Yenilmez olduğunu mu düşünüyorsun?

Square Enix, Crystal Dynamics ve Eidos Montréal ortaklığında geliştirilen Marvel’s Avengers, 4 Eylül’de resmi olarak çıkışını gerçekleştirmiş olacak. Crystal Dynamics, görevler ve kişiselleştirme dahil olmak üzere çeşitli oyun öğeleri hakkında yeni bir tanıtım videosunu bizlerin beğenisine sundu. Peki oyun bizlere neler sunacak? Marvel’s Avengers hakkında merak edilen her şey!


İlginizi Çekebilir: Outriders Hakkında Merak Edilen Her Şey!


Marvel’s Avengers Bizlere Neler Sunacak?

Crystal Dynamics ve Eidos Montréal ortaklığında geliştirilen Marvel’s Avengers, 4 Eylül’de PlayStation 4, Xbox One, PC ve Stadia için çıkışını gerçekleştirmiş olacak. Dört kişiye kadar co-op desteği de sunacak olan oyun, içerisinde derin özellikler ve güçlü bir hikaye anlatımı barındırıyor olacak. Mevcut nesil üzerinde nasıl performans göstereceğini merak ettiğimiz Marvel’s Avengers, şimdiden birçok kullanıcıyı etkisi altına almış durumda.

Hikaye: Marvel’s Avengers; Captain America, Iron Man, Hulk, Black Widow ve Thor’un San Francisco’daki yüksek teknoloji ile donatılmış Avengers Genel Merkezini açtıkları A-Day’de başlıyor. Kutlama, büyük yıkıma yol açan feci kaza sonucu ölümcül bir hâl alır ve yaşanan bu trajedi yüzünden suçlanan Avengers dağılır.

Bundan beş yıl sonra, tüm süper kahramanlar sürgünde ve dünya tehlikedeyken insanlığın tek umudu dünyanın en kuvvetli kahramanlarını yeniden bir araya getirmektir. Genel olarak oyunumuzun konusu bundan ibaret. Tabii ki işin içine daha sonrasında AIM ve Ms. Marvel’da giriyor.

Kişiselleştirme ve Görevler: Fragmanda da ayrıntılı olarak açıklandığı gibi, oyuncular Helicarrier üzerinden çeşitli görevler başlatabilecek ve karakterleri geliştirebilecek bir operasyon tabanı olarak kullanabilecek. Süper ağır ekipmanlara ek olarak, süper kahramanınızı Marvel evreninden koparılmış bir dizi klasik kostümle de süsleyebileceksiniz.

Oyunu ön sipariş veren oyuncular ek olarak Marvel Legacy Kıyafet Paketi’ne sahip olabilecekler. Oyuna 100’den fazla benzersiz yetenek eklenecek, bu nedenle birçok özelleştirme seçeneği mevcut olacak. Geliştireceğiniz yeteneklerin herhangi bir şekilde karakter üzerinde ek ekipman eklemesi yapmayacağını da belirtmeden geçmek istemem.

Marvel's Avengers

Çok Oyunculu Mod: Oyuncular, operasyonların karargahı olarak düşmanlardan geri kazanılmış bir Helicarrier kullanarak dünyanın dört bir yanındaki tehlike noktalarında Hero Mission’ları (tek oyunculu) ve Warzone Mission’lar (tek oyunculu veya iş birliği modu) başlatabilecek.

Yalnızca Avengers’ın üstesinden gelebileceği giderek artan tehditlere karşı Dünyayı korumak için dört oyuncuya kadar çevrimiçi olarak toplanılabilir. Dilerseniz tek başınıza da oyunu deneyimleyebilirsiniz.

PlayStation 5 ve Xbox Series X Desteği

Marvel’s Avengers, PlayStation 5 ve Xbox Series X için doğrulandı. Mevcut nesil versiyonuna sahip olan oyuncular PlayStation 5 veya Xbox Series X versiyonu için herhangi bir ek ücret ödemek zorunda kalmadan sürüm yükseltmesi yapabilecek.

Buna ek tüm ilerlemeler yeni nesil versiyona aktarılabilecek ve PlayStation 4, 5 oyuncuları, Xbox One ve Xbox Series X oyuncuları oyunu aynı server üzerinden deneyimleyebilecek. Peki yeni nesil konsollarda oyun nasıl bir performans sergileyecek?

Marvel’s Avengers PlayStation 5’te, hızlandırılmış yükleme süreleri, artırılmış grafikler, kaplamalar, DualSense kontrolcüsünün dokunsal geri bildirimi ile daha iyi bir oyun deneyimi vaat ediyor. Oyun 4K çözünürlükte 60 FPS değerlerinde çalışacak. En azından beklenen performans bu yönde.

Oyunun baş kötüsü M.O.D.O.K. ilk kez yayınlanan yeni fragmanla yüzünü gösterdi. Abomination ve Leader’da bizlerle paylaşılan diğer düşmanlar arasında yerini alıyor.

Yukarıdan Thor’un Once an Avenger görevinden oynanış videosuna ulaşabilirsiniz.. Video boyunca karakterimizin hem tek başına verdiği mücadeleyi hem de diğer Avengers takım arkadaşlarıyla birlikte düşmanlara nasıl karşılık verdiğini görmekteyiz.

Fiyat ve Paket Seçenekleri

Oyun diğer ön sipariş fiyatlandırmalarına göre biraz daha makul bir fiyat etiketine sahip. Oyunun genel fiyat listesine aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Ön siparişte bulunan kullanıcılara verilecek içerikler;

Deluxe Edition İçerikler;

Earth’s Mightiest Edition İçerikleri;


Earth’s Mightiest Editionun fiyatı ise 199$ olarak açıklanmış durumda. Henüz TR pazarına gelip gelmeyeceği netlik kazanmış değil. Marvel’s Avengers 4 Eylül 2020’de PS4, Xbox One, PC ve Stadia için raflardaki yerini almış olacak. Peki ya siz oyun hakkında neler düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi aşağıda yer alan yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı unutmayın.

Exit mobile version