Marvel’s Avengers Birleşme Zamanı CG Reklamı

Biz Avengers için hazırız. Peki ya siz?

Marvel's Avengers

Square Enix, Crystal Dynamics ve Eidos Montreal ortaklığında geliştirilen Marvel’s Avengers için ”Birleşme Zamanı” adıyla bir CG reklam videosu paylaşıldı. Yeni videoda karakterlerimiz AIM robotlarına ve M.O.D.O.K’a karşı mücadele içerisindeler. İşte detaylar!


İlginizi Çekebilir: Marvel’s Avengers Beta İnceleme


Marvel’s Avengers Birleşme Zamanı CG Fragman

Square Enix, Crystal Dynamics ve Eidos Montreal ortaklığında geliştirilen Marvel’s Avengers için ”Birleşme Zamanı” adıyla bir CG reklam videosu paylaşıldı. Paylaşılan videoya aşağıda yer alan oynatıcıdan ulaşabilirsiniz.

Marvel’s Avengers, 4 Eylül’de PlayStation 4, Xbox One, PC ve Stadia için çıkışını gerçekleştirmiş olacak. Dört kişiye kadar co-op desteği de sunacak olan oyun, içerisinde derin özellikler ve güçlü bir hikaye anlatımı barındırıyor olacak. Mevcut nesil üzerinde nasıl performans göstereceğini merak ettiğimiz Marvel’s Avengers, şimdiden birçok kullanıcıyı etkisi altına almış durumda.

Oyun Captain America, Iron Man, Hulk, Black Widow ve Thor’un San Francisco’daki yüksek teknoloji ile donatılmış Avengers Genel Merkezini açtıkları A-Day’de başlıyor. Kutlama, büyük yıkıma yol açan feci kaza sonucu ölümcül bir hâl alır ve yaşanan bu trajedi yüzünden suçlanan Avengers dağılır.

Bundan beş yıl sonra, tüm süper kahramanlar sürgünde ve dünya tehlikedeyken insanlığın tek umudu dünyanın en kuvvetli kahramanlarını yeniden bir araya getirmektir. Genel olarak oyunumuzun konusu bundan ibaret. Tabii ki işin içine daha sonrasında AIM ve Ms. Marvel’da giriyor.

Oyuncular Helicarrier üzerinden çeşitli görevler başlatabilecek ve karakterleri geliştirebilecek bir operasyon tabanı olarak kullanabilecek. Süper ağır ekipmanlara ek olarak, süper kahramanınızı Marvel evreninden koparılmış bir dizi klasik kostümle de süsleyebileceksiniz.

Oyunu ön sipariş verenler Marvel Legacy Kıyafet Paketi’ne sahip olabilecekler. Oyuna 100’den fazla benzersiz yetenek eklenecek, bu nedenle birçok özelleştirme seçeneği mevcut olacak. Geliştireceğiniz yeteneklerin herhangi bir şekilde karakter üzerinde ek ekipman eklemesi yapmayacağını da belirtmeden geçmek istemem.

Oyunu PC üzerinden deneyimleyecek olan takipçilerimizin aşağıda yer alan sistem gereksinimlerini dikkate almalarını öneririz.

Minimum Sistem Gereksinimleri

Önerilen Sistem Gereksinimleri


Peki ya siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Marvel’s Avengers‘ için heyecanlı mısınız?  Düşüncelerinizi aşağıda yer alan yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı unutmayın.

Exit mobile version