Marvel Rivals Resmi Olarak Duyuruldu

Yeni bir hero shooter'a merhaba diyelim...

Marvel Rivals Resmi Olarak Duyuruldu

Varlığından ilk olarak Ocak ayında haberdar olduğumuz ve yakın bir zaman önce de güncel bir sızıntının yaşandığı Marvel Rivals, sonunda duyuruldu. Peki bizi nasıl bir oyun bekliyor? Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Marvel 1943: Rise of Hydra Duyuruldu: 2025’te Geliyor


NetEase Games tarafından hem geliştirilen hem de yayınlanacak olan Marvel Rivals, Overwatch benzeri bir 6v6 takım tabanlı çok oyunculu üçüncü kişi bakış açısı aksiyon oyunu olacak. PC (Epic Games Store ve Steam) üzerinden ücretsiz olarak Türkçe dil desteği ile yayınlanacak olan oyunun şimdilik bir çıkış tarihi bulunmuyor. Ancak Mayıs ayı içerisinde bir kapalı alfa testi düzenlenecek. Kayıt için buradan resmi sayfaya ulaşabilirsiniz.

Marvel Rivals Nasıl Bir Oyun Olacak?

Marvel Çoklu Evreni kapsamında Avengers, Guardians of the Galaxy ve X-Men dahil pek çok tanınmış Marvel karakteri karşımıza çıkacak. Bir ekip oluşturup, eşsiz takım oluşturma yetenekleri için güçlerimizi birleştirerek, çok çeşitli stratejiler kurabilecek ve gerçek zamanlı olarak yıkılabilir çevre ile daimi olarak değişen savaş alanında mücadeleye gireceğiz.

 

Hızlı tempolu oynanış ile karakterler arasında eşsiz kombinasyonların yaratılmasına olanak tanınacak olan oyunda, takım arasında bir araya getirilebilecek süper güçler sinerjisi ile yeni taktiklerin ortaya çıkartılması neticesinde karşılaşmanın gidişatında değişim yaşanabilecek.

Son olarak, oyunun nihai sürümünün yayınlanması sonrasında, sezonluk güncellemeler yayınlanacak. Bu sayede, yeni süper kahramanlar ve haritalar oyuncuların beğenisine sunulacak. Ayrıca kilidi açılacak olan yeni içerikler ile oynanışta uygulanabilecek stratejilerin yelpazesi de genişleyecek.

Exit mobile version