Marvel Future Fight Phoenix Gücü’ne Tekrar Kavuştu!

Marvel Future Fight için yeni bir güncelleme geldi.

Marvel Future Fight

Netmarble’ın popüler mobil oyunu Marvel Future Fight için bugünün güncellemesi, yakın zamandaki Avengers: Enter the Phoenix Marvel Çizgi Romanları etkinliğinden ilham alan içeriğin eklenmesiyle Phoenix Gücü’nü oyunculara yeniden sunuyor. Oyuncular, karakter çeşitlerini daha da güçlendirmeyi mümkün kılan yeni Artefakt sisteminin tanıtımıyla bu içeriğe hazırlanabilir. Marvel Future Fight Phoenix Gücü’ne tekrar kavuştu. İşte detaylar!


İlginizi Çekebilir: Marvel’s Avengers XP ve Kaynak Takviyeleri Eklendi


Marvel Future Fight Phoenix Gücü’ne Kavuştu

Netmarble’ın popüler mobil oyunu Marvel Future Fight için bugünün güncellemesi, yakın zamandaki Avengers: Enter the Phoenix Marvel Çizgi Romanları etkinliğinden ilham alan içeriğin eklenmesiyle Phoenix Gücü’nü oyunculara yeniden sunuyor. Artefaktlar, hangi karaktere kuşanıldığına bağlı olarak belirli özelliklerini geliştiren karakterler için yeni ekipmanlardır. Her oyun içi karakter, kuşanıldığında özel bir pasif yetenek kazandıran özel bir Artefakta sahiptir. Bir karakter, karaktere özgü olmayan bir artefakt kuşanırsa, yine de eşyanın verdiği özellik bonuslarına erişebilir.

Artefaktlar, daha güçlü özellik bonusları için bu eşyaları geliştirmek için kullanılabilen Semavi Öz’e parçalanabilir. Oyuncular, Zaman Akışı Hayatta Kalma modu aracılığıyla Artefaktlar kazanabilir.

Marvel Future Fight‘a gelen diğer güncellemeler şunları içerir:

Marvel FF altıncı yılını dünya çapında 120 milyondan fazla oyuncuyla kutladı. Oyun şu anda dünya çapında App Store ve Google Play‘de mevcut. Bağlantılar üzerinden oyunu mobil cihaz, cihazlarınıza indirerek deneyimleyebilirsiniz. Peki siz halihazırda bir Future Fight oyuncusu olarak gelen güncellemeyi nasıl buldunuz?

Düşüncelerinizi aşağıda yer alan yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı unutmayın.

Exit mobile version