Mafia: Definitive Edition Heyecanlandıran Hikaye Fragmanı

Tommy Angelo'nun hikayesine derinlemesine bakıyoruz.

Mafia Definitive Edition

2K ve Hangar 13 ortaklığında geliştirilen Mafia: Definitive Edition için yeni bir hikaye fragmanı ve 17 dakikalık oynanış videosu paylaşıldı. Mafia serisinin ilk oyununun tekrar yorumlanmış versiyonu olan Mafia: Definitive Edition, yenilenmiş grafikleri ve oynanışı ile dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor. İşte detaylar!


İlginizi Çekebilir: Mafia 2: Definitive Edition İnceleme


Mafia: Definitive Edition Yeni Hikaye Fragmanı

2K ve Hangar 13 ortaklığında geliştirilen Mafia: Definitive Edition için yeni bir hikaye fragmanı ve 17 dakikalık oynanış videosu paylaşıldı. Tommy Angelo’nun hikayesine odaklanacak yapım için yayınlanan videolara aşağıda yer alan oynatıcılardan ulaşabilirsiniz.

Sıfırdan başlayıp organize suçun yasak çağında Mafya’da rütbemizi yükseltmeye hazırlanın. Tommy Angelo, mafyayla yaşadığı bir anlaşmazlık sonrasında yeraltı dünyasına dahil olur. Salieri’ye katılmaktan önce rahatsızlık duysa da, Tommy kısa zamanda ödüllerin çok büyük olduğunu görür.

Bir yasak çağı gangsterinin hayatını yaşayacak ve Mafya camiası rütbelerinde yükseleceğiz. Yapılan açıklamaya göre remake; genişletilmiş hikaye, oynanış ve orijinal oyun müziği ile sadık kalınarak yenilendi. Mafia: Definitive Ed. 25 Eylül’de PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkışını gerçekleştirmiş olacak. Oyunu PC üzerinden deneyimleyecek olan takipçilerimizin aşağıda yer alan sistem gereksinimlerini dikkate almalarını öneririz.

Minimum Sistem Gereksinimleri:

Önerilen Sistem Gereksinimleri:

Mafia serisi şu anda üç oyundan oluşmakta. İlk oyun 2003’te satışa sunulan Mafia: City Of Lost Heaven. Seri ilk oyundan sonra uzun bir sessizliğe büründü. Ta ki 2010’da Mafia 2 çıkana kadar. Mafia 2’ninse akıllarda soru işareti bırakan sonundan sonra oyun severler merakla Mafia 3’ün haberini beklemişti fakat… 2016’da piyasaya sürülen Mafya 3 hayranların beklediği kaliteyi sunamadı ve serinin en kötü oyunu olarak tarihe adını ”teneke” harflerle yazdırdı.


Peki ya siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Mafia: Definitive Ed. için heyecanlı mısınız? Düşüncelerinizi aşağıda yer alan yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı unutmayın.

Exit mobile version