Mafia 2: Definitive Edition Ücretsiz Oldu!

Bugün hepimiz Malezyalı olduk...

Mafia 2 Definitive Edition

Mafia 2: Definitive Edition Malezya PSN’sinde ücretsiz oldu. TR mağazasında 199,00 TL fiyat etiketine sahip olan oyun, Malezya PSN’sini kullanmak ve indirmek isteyen kullanıcılar için tamamen ücretsiz oldu. Mafia 2 Definitive Edition’ı ücretsiz almak istiyorsanız ve önceden kurulmuş bir Malezya PSN hesabınız yoksa birkaç aşamadan geçmeniz gerekecek.

Ancak başka bir bölge adına bir hesap oluşturmak, kullanmak ve satmak kesinlikle PlayStation Kullanıcı Sözleşmesine aykırıdır. Turuncu Levye olarak bu tarz yöntemleri önermediğimizi belirtmek isteriz. Eğer uygulanabilecek yaptırımları göze alıyorsanız oyunu özgürce mağazadan indirebilir ve ana hesabınızla şimdi oynayabilirsiniz. İşte detaylar!


İlginizi Çekebilir: Sıradaki 3 Ücretsiz Epic Games Store Oyunu Sızdırıldı


Mafia 2: Definitive Edition PlayStation’da Ücretsiz

Mafia 2: DE Malezya PSN’sinde ücretsiz oldu. TR mağazasında 199,00 TL fiyat etiketine sahip olan oyun, Malezya PSN’sini kullanmak ve indirmek isteyen kullanıcılar için tamamen ücretsiz oldu. Ücretsiz olan sürümün İngilizce versiyon olduğunun da altını çizmeden geçmek istemeyiz. (Korece, Japonca ve Çince yerelleştirme dahil).

Mafia 2 Definitive Edition’ın neden sadece Malezya PSN’sinde ücretsiz olduğu tam olarak açık değil, ancak yakında düzeltilecek bir hata olduğu düşünülmekte. Buradan ilgili PlayStation Store sayfasına ulaşabilir ve oyunu ücretsiz olarak kütüphanenize indirebilirsiniz. (PSN’nin yerel bölgenize varsayılan olarak geri dönmeye çalışacağını ve kullanmak için bir Malezya PSN hesabına ihtiyacınız olduğunu unutmayın).

Mafia serisini seviyorsanız, yine de Mafia Remake ve Mafia 3’ü ayrı olarak satın almanız gerekecek.

Oyun Hakkında: HD olarak yeniden düzenlenmiş oyunda organize suçun Altın çağında bir gangsterin hayatını yaşıyoruz. Savaş kahramanı Vito Scaletta, babasının borçlarını ödeme umuduyla mafyaya bulaşır. Arkadaşı Joe ile birlikte Vito kendini ispatlamak için büyük uğraşlar verir ve daha büyük ödül, statü ve sonuçları olan suçlar ile ailede yükselir.

Mafya’daki bir adamın ikonik mafya dramalarından ilham alınan yaşantısının içine girerek tüm görkemine, ürkütücülüğüne şahit olacak ve 2. Dünya Savaşı sonrası fırsatlarla dolu, organize suçun savaş sonrası Amerika’nın gelişen endüstrilerinden beslendiği bir şehirde yaşam mücadelesi vereceğiz.

Güncelleme: Yaptığımız kontroller neticesinde ”ücretsiz” etiketinin ilgili sayfadan kaldırıldığı görülmekte. Oyunun ücretsiz olmasının bir hata olduğu da böylelikle doğrulanmış oldu. 


Peki ya siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi aşağıda yer alan yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı unutmayın.

 

Exit mobile version