Madenler mi Nether mı? – #3 Modlu Minecraft (Lapito’s Galacticraft)

Lapito's Galacticraft video serisinde nereye kadar gidebileceğiz?

Madenler mi Nether mı?

Turuncu Levye editörlerinden Sefa Acarsoy, yeni Lapito’s Galacticraft – Modlu Minecraft Video içeriğiyle karşınızda. Yeni video serimizin üçüncü bölümünde, Galacticraft modu sayesinde uzaya gitmek için ilk adımlarımızı atmaya devam ettiğimiz gibi gelişmemizi sürdürüyoruz. Bu sefer kendimize bir üs inşa etmeye başlıyor ve uzaya gidecek maceramıza başlıyoruz.

Yavaş yavaş kendimizi geliştirerek, uzaya adım atmaya çalışacağımız Lapito’s Galacticraft – Modlu Minecraft Video serimizi YouTube kanalımıza abone olarak takip edebilirsiniz.


Dikkatinizi Çekebilir: Logitech Ekipmanları Hediye Ediyoruz! Hemen Katılın


Video açıklaması: Yıllar geçti ve tekrar Minecraft’e geri döndük. Hem de Modlu… Hem de Lapito’s Galacticraft modpack’i ile. Minecraft dünyasında hayatta kalmaya çalışmaktan fazlasını yapacağız. Hedefimiz uzay! “İstikbal Göklerdedir” düşüncesi ile, adım adım uzaya çıkacağız. Bakalım editörümüz Sefa Acarsoy bunu başarabilecek mi?


Minecraft indir


Minecraft, bildiğiniz üzere dünyanın en çok oynanan oyunlarının başında geliyor. Markus Alexej Persson tarafından geliştirilen ve yüz milyonlarca oyuncuya ulaşan yapım, oyunculara sağladığı yaratıcılık gösterme şansı ile çok seviliyordu.

Yakın zaman önce Microsoft tarafından milyarlarca dolar ödenerek satın alınan Minecraft’ın geliştiricisi Mojang, eski alışkanlıklarını sürdürmeye devam ediyordu: Oyunu farklı platformlarda yayınlamak, yeni özellikler eklemek ve mod desteğinin sürdürülmesini sağlamak.

Galacticraft modu ise oyunculara Minecraft haritasından uzaya yol almalarını sağlaması açısında çok seviliyordu. Bambaşka deneyim sunan modu yeni video serimizde sizlerle birlikte oynamaya devam edeceğiz.

Exit mobile version