Lost Ark ve The Witcher İşbirliği Geliyor

Geralt ağabeyimize Arkesia yolu sonunda göründü!

Lost Ark ve The Witcher İşbirliği Geliyor

CD Projekt RED ve Smilegate tarafından yapılan duyuru ile Lost Ark ve The Witcher işbirliği sonunda geliyor. İlk olarak Haziran ayında yapılan duyurunun ardından, en nihayetinde yeni bir gelişme daha yaşandı. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: The Witcher Remake Duyuruldu! Unreal Engine 5 ile Geliştiriliyor


Oyun dünyasında önemli markalar arasında yapılan işbirlikleri, artık daha sık karşımıza çıkmaya başladı. Bu işbirlikleri ile iki farklı marka arasında karakter ve içerik olmak üzere çeşitli ziyaretler oluyor. Bunların bir yenisi de Lost Ark ile The Witcher arasında olacak. 

Lost Ark ve The Witcher İşbirliği, Yakında Başlayacak

Her iki oyunun da Twitter üzerinden yapılan açıklamalar ile 2023 yılının başlarında gerçekleşecek olan işbirliği kapsamında, Geralt of Rivia bu defa da Arkesia topraklarını ziyaret edecek. 

Şimdilik biz oyunları nelerin beklediğine dair net bilgiler verilmiş değil. Ancak Lost Ark oyununa The Witcher temalı içeriklerin eklenmesini bekleyebiliriz. Bununla birlikte, Reddit sayfasında yer alan bazı söylentilere göre, The Witcher konseptine sahip adayı ziyaret edebileceğimiz ve serinin önemli karakterlerini görebileceğimize de dikkat çekilmiş. Ayrıca paylaşılan bazı ekran görüntülerinde de Ciri ve Geralt karakterlerine ek olarak, fonunda Wolf madalyonuna benzer şekli olan dağın bulunduğu bir köy de görülebiliyor. 

Bahsi geçen işbirliği, Haziran ayında Lost Ark oyununun Kore versiyonu için bizzat Smilegate tarafından ortaya çıkartılmıştı. Bir Twitter kullanıcısı tarafından yayınlanacak olan içeriğe odaklı canlı yayın şovunu tercüme edilmesiyle, oyuncuların The Witcher temalı adadaki Beyaz Kurt’un dinlenme yerini ziyaret edecekleri ve Yennefer ile bir araya geleceklerine dair bilgiler de ortaya çıktı. 

Bildiğiniz gibi Geralt of Rivia, geçmişte Soul Calibur, Monster Hunter: World ve AFK Arena oyunlarının dünyasına da adım atmıştı. Bakalım bu yeni işbirliği nasıl olacak? Gelişmeleri takipte olacağız. 

Exit mobile version