Lords of the Rings Hayranları Kayıp Yüzüğü Bulmada Polise Yardım Etti

Bir yüzük hepsine hükmedecekti.

İngiltere’nin North Yorkshire kentinde, okuyanların yüzlerine küçük bir gülümseme yerleştirecek bir olay yaşandı. North Yorkshire Polisi, Facebook üzerinden çalınan bir yüzükle ilgili paylaşım yaptı. Paylaşım sonrasında Lords of the Rings hayranları kayıp yüzük için harekete geçtiler.

Yüzüğün sahibinin evine giren bir hırsız, “ayırıcı özelliği olan yüzüğü” de yanında götürmüştü. Yüzüğün sahibi ise o parçanın kendisi için çok önemli olduğunu söyleyerek, polisten istekte bulunmuştu. Bunun üzerine North Yorkshire polisi, Facebook üzerinden paylaşım yaparak bölge sakinlerinden yardım istemişti.

Dedektif Polis Memuru Pete Wilson ise soruşturmanın başına getirilen isimdi. Wilson, “Yüzüğün üzerinde çok ayırt edici işaretler olduğundan, vatandaşlar yüzüğü tanıyarak bize haber verebilirler. Yüzüğü bulacağımızdan yüzde yüz eminim” demişti.

Lords of the Rings hayranları kayıp yüzük için hemen harekete geçti

Paylaşımın yapılmasının hemen arından Lords of the Rings hayranları kayıp yüzük için hemen harekete geçti. Kaybolan yüzük, tam da kitap ve film serisinde peşinde koşulan yüzüktü. Paylaşımın altı inanılmaz yorumlarla doldu. Bazıları ise hemen aşağıdaki gibiydi:


İlginizi çekebilir: The Witcher serisinin yazarı diziyi ve oyunları karşılaştırdı


“Güç Yüzüğü artık zamanının geldiğini anladı ve Gollum’u terk etti. Lakin yüzüğün hesaba katmadığı bir şey oldu ve hayal edilebilecek en son varlık tarafından bulundu: North YorkSHIRE’dan bir Polis Memuru.”

“Bu gerçekten değerli bir yüzük. Bunu kelimelerle anlatmam mümkün değil. Üzerindeki yazılar Mordor’un Kara Dilinde ve hiç hoş şeyler değil. Bu yüzüğü bulduktan sonra en iyisi nehre, bir dağa ya da yanardağın içine atmak. Eğer götürecek kimse yoksa işi ben üstlenebilirim. Yüzükte GÖZÜ olan bir tanıdığım var.”

“Bu dünyada North Yorkshire dışında da güçler var. Belki de [yüzüğün] onu bulması gerekiyor…”

lords of the rings hayranları kayıp yüzük sauron ağlıyor crying sauron tear

Yüzük bulundu

Evden çalınan yüzük bu sefer kısa süre içerisinde bulundu. Daha önce 2,500 yıl kendini saklamayı başaran yüzük, bu sefer Lords of the Rings hayranlarının çabaları ile birkaç gün içinde kendini gösterdi.

Polis departmanı tarafından yapılan açıklamayla kaybolan parçanın, sahibine ulaştırıldığı bilgisini paylaşıldı. Sahibinin yüzüğü geri almasından sonra ordu toplayıp toplamayacağı ise…

Exit mobile version