Lords of the Fallen, GamesCom 2022’de Duyuruldu

Önümüzdeki sene satışa sunulacakmış. Ertelenmezse tabii ki...

Lords of the Fallen, GamesCom 2022'de Duyuruldu

Hexworks stüdyosu tarafından geliştirilen ve CI Games tarafından da yayınlanacak olan Lords of the Fallen, GamesCom 2022 fuarının açılış gecesi canlı yayını sırasında sürpriz bir şekilde duyuruldu. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: GamesCom 2022 Açılış Gecesi Canlı Yayınında Gösterilenler


The Lords of the Fallen, esasen The Lord of the Fallen 2 olarak ortaya çıkmıştı. Ne var ki oldukça karanlık bir dönemden geçtiğini söylememiz gerek. Öyle ki, 2015 yılının Temmuz ayında ilk oyunun da başında bulunan Tomasz Gop ekipten ayrıldıktan sonra, bir süre kadar geliştirilme aşamasına geçilememişti.

2018 yılı içerisinde CI Games tarafından yapılan açıklamaya göre de Defiant adıyla yeni kurulan ortak bir stüdyo ile Lord of the Fallen 2 oyununun geliştirilme süreci tamamlanacaktı. Dahası ise oyunun sil baştan alınacağı söylenmişti.

Lord of the Fallen 2, Lords of the Fallen Olarak Dönüş Yapacak

2020 yılı içerisinde Hexworks stüdyosuna emanet edilmiş olan Lord of the Fallen 2, GamesCom 2022 Açılış Gecesi Canlı yayını sırasında yeni ismi ile yeniden duyuruldu ve 2023 yılı içerisinde PC (Steam), PlayStation 5 ve Xbox Series için satışa sunulacak.

Halihazırda ön-sipariş ile satın alabildiğiniz oyunun duyurusuna özel olarak yayınlanan fragmana aşağıdan göz atmayı unutmayın.

Lords of the Fallen Hakkında

Ağır bir zorbalık ve zulüm çağının ardından kötücül Tanrı Adyr mağlup edilmişti. Fakat, tanrı bu… sonsuza dek ölüp gitmiyor. Aradan milyar yıl geçtikten sonra, şimdi Adyr düştüğü yerden kalkıyor… Efsanevi Kara Şövalyeler tarikatının bir mensubu olarak yaşayanlar ve ölüler diyarları arasında gidip gelerek savaşacaksın. Oyun, derin ve sürükleyici bir hikaye eşliğinde müthiş boss savaşları ile hızlı ve zorlu karşılaşmalar sunuyor. Sen hangisini yazacaksın, ışığın destanını mı yoksa karanlığınkini mi?

Umut cürettir.

Exit mobile version