LoL: Wild Rift Açık Beta Süreci Başladı

League of Legends mobil versiyonu Wild Rift herkesin beğenisine sunuldu.

LoL Wild Rift açık beta

LoL: Wild Rift açık beta süreci, Android kullanıcılarının tamamına açıldı. Milyonlarca kişinin severek oynadığı MOBA oyunu League of Legends’in mobil versiyonu olan Wild Rift, uzunca bir geliştirme sürecinin ardından beta sürümüne geçti.

League of Legends, Amerika Birleşik Devletleri merkezli Riot Games tarafından 2009 yılında piyasaya sürülmüştü. MOBA türünü tekrar ayağa kaldıran ve 2009’dan bu yana en çok oynanan PC oyunlarının başında gelen LoL, mobile gözünü dikmişti.


İlginizi çekebilir: Sıra Tabanlı Riot Games Oyunu Duyuruldu


Bir süredir oyunu mobil platformlara taşımak adına çalışmalarını sürdüren Riot Games, 2019 yılında yaptığı bir açıklama ile Wild Rift’i tanıtmıştı. Leauge of Legends: Wild Rift, oyunun mobil sürümü olarak karşımıza çıkarken, yakın zaman sonra oynanabilir olacağı söylenmişti.

LoL: Wild Rift açık beta süreci açıldı

2019 yılında ilk defa gösterilen Wild Rift, League of Legends’in PC sürümünün mobil için uyarlanmış hali olarak adlandırılmıştı. Şirketin uzun yıllardır PC üzerinde yakaladığı deneyimin, mobil oyun sektöründe çalışan isimlerle bir araya getirilmesi sonucu ortaya çıkan Wild Rift, açık beta sürecinden önce önemli övgüler almıştı. Oyunu deneyimleyebilen herkes, PC’deki rahatlığın mobile taşınabildiğini dile getirmişlerdi.

Mobil platformlardaki imkanların, PC kadar geniş olmaması sebebiyle Wild Rift üzerinde kimi değişiklikler yapan Riot Games, oyunu mobil oyunculuğa en uygun şekilde karşımıza çıkarmaya gayret gösterdiğini daha önce aktarmıştı.

Açık beta sürecini deneyimleyen oyuncular da PC’deki LoL mekaniklerinin büyük ölçüde mobile aktarılabildiğini söylediler. Kontrollerden temel dinamiklere kadar birçok detayı Wild Rift’e taşıyan Riot Games, bugün itibarıyla oyunu herkesin beğenisine sundu.

Video oyunu sektörünün önemli isimlerinden bir tanesi olan Riot Games, League of Legends Wild Rift Türkiye resmi Twitter hesabı üzerinden LoL Wild Rift açık beta sürecinin başladığını duyurdu. Twitter üzerinden yapılan açıklamada, “Uzun zamandır büyük bir heyecanla beklediğimiz League of Legends: Wild Rift Açık Beta başladı” ifadelerine yer verildi.


LoL: Wild Rift İndir


Şimdilik sadece Android platformu üzerinde denenebilen Wild Rift’i indirmek için hemen aşağıda yer alan indirme bağlantısına gidebilirsiniz. Yapacağınız indirme işleminin ardından isterseniz halihazırda kullandığınız Riot Games hesabıyla isterseniz yepyeni bir hesapla oyuna başlayabilirsiniz.

Exit mobile version