Logitech G Cloud Konsolu Özellikleri Ortaya Çıktı

Yeni el konsolunun duyuru yakın bir zamanda gerçekleşecek gibi görünüyor...

El konsollarına etkili bir alternatif olacağı söylenen Logitech tarafından üretilen cihaz ile ilgili yeni sızıntılar yaşanmaya devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde sızdırılan görüntülerin ardından, Logitech G Cloud olarak adlandırılacağı söylenen konsol ile ilgili özellikler de ortaya çıktı. Detaylar ise haberimizde sizi bekliyor.


İlginizi Çekebilir: Logitech’in El Konsolu Görüntüleri Sızdırıldı


Logitech tarafından yapılan duyuru ile Tencent ortaklığında yeni bir bulut tabanlı konsolun geliştirilmesine başlandığını öğrenmiştik. Cihazın, geçtiğimiz günlerde sızdırılan ama kısa sürede DMCA ile kaldırılmaya çalışılan görüntülerinin ardından, yaşanan gelişmeler tüm hızıyla devam ediyor.

Logitechin-El-Konsolu-Goruntuleri-Sizdirildi

Logitech G Cloud Konsolu Özellikleri Neler Olacak?

İlk olarak Evan Blass tarafından sızdırılan görüntüler takiben, Kuba Wojcienchowski tarafından cihaz özellikleri de ortaya çıkartıldı. Hem Blass tarafından yapılan Twitter paylaşımı ile bağlantılı hem de Birleşik Devletler Federal İletişimler Komisyonu (FCC) ve Birleşik Devletler Patent ve Ticari Marka Ofisi (USPTO) sertifika sitelerinde görünen bir detaya göre cihazın nihai ismi Logitech G Cloud olacak.

Buna ek olarak, Wojciechowski, Logitech G Cloud konsolunun büyük bir 6.000 mAh pil ile geleceğini belirtiyor. Ayrıca ön kısımda 1080p çözünürlüğe ve 320 PPI piksel yoğunluğuna sahip 6.9 inçlik bir ekran bulunacak.

Listeler ayrıca G Cloud’un WiFi 5 standartlarına, 4 GB RAM’e ve 2019’dan itibaren orta sınıf bir işlemci olan Qualcomm Snapdragon 720G’ye sahip olacağını da ortaya koyuyor. Görünüşe göre şirket, bu işlemcinin konsol için yeterli olacağına inanıyor. G Cloud’un Android 11 işletim sisteminde çalışacağına inanılsa da konsolla ilgili daha ince ayrıntılar henüz bilinmiyor.

Öte yandan, geçtiğimiz günlerde sızan görüntüler ile GeForce Now, Steam, Xbox Cloud Gaming, Google Chrome ve YouTube desteğine ek olarak, microSD kartı desteğinin olduğunu da görmüştük. Ayrıca cihazın, Qualcomm tarafından üretilen yeni G3x işlemcisini ilk kullanan cihazlardan birisi olabilir.

Exit mobile version