Logitech G Cloud, Haftaya Satışa Sunulacak

Bakalım ülkemizde ne zaman satışa sunulacak?

Bulut tabanlı taşınabilir el konsolu Logitech G Cloud, haftaya nihayet satışa sunulacak. Öncelikli olarak Avrupa ülkelerindeki tüketiciler ile buluşacak olan cihaz, zamanla diğer bölgelerde de satın alınabilir olacak.


İlginizi Çekebilir: Asus ROG Ally Çıkış Tarihi ve Fiyatı Belli Oldu


Logitech ve Tencent işbirliğinde geliştirilen Logitech G Cloud, Eylül ayı içerisinde resmi olarak tanıtılmıştı. Bulut tabanlı olacak cihaz, NVIDIA GeForce Now ve Xbox Cloud Gaming oyunları ile tam uyumlu olarak çalışacak.

Logitech G Cloud Ne Zaman Çıkıyor?

Bugün itibarıyla yapılan duyuru ile cihazın 22 Mayıs 2023 tarihinden itibaren 22 Haziran 2023 tarihine kadar Almanya, Fransa, İtalya, İspanya, Norveç, Danimarka, İsveç ve Finlandiya ülkelerinde kademeli olarak 359 € / 329 £ karşılığında satışa sunulacağına resmiyet kazandırıldı.

Avrupa bölgesinde yaşayan tüketiciler, Xbox Cloud Gaming ile altı aylık Xbox Game Pass Ultimate aboneliğine ek olarak aylık NVIDIA GeForce Now ve Shadow PC sahibi olacaklar. Cihazın zamanla diğer bölgelerde de satışa sunulması beklenir iken ülkemizde de satışa sunulup sunulmayacağı, sunulacaksa da bunun ne zaman olacağı merak ediliyor.

Logitechin-El-Konsolu-Goruntuleri-Sizdirildi

Android tabanlı olan el konsolu, tahmin edebileceğiniz gibi kullanıcılara diledikleri gibi özelleştirme imkanı sunuyor. Saat hızı 2.3 GHz ile sekiz çekirdekli Qualcomm Snapdragon 720 işlemcisi olan cihazın belleği ise 4 GB LPDDR4X. Ayrıca 7 inç 60 Hz 1080p çözünürlüğü olan IPS dokunmatik ekranının da olduğunu söyleyelim.

6000 mAh kapasiteli bir pilin bulunduğu cihazda, ayrıca USB-C 3-1 girişi ve microSD kart yuvası da bulunuyor. Bu yolla belleği 64 GB UFS’ye kadar arttırılabilmek mümkün oluyor.

Exit mobile version