Little Nightmares Mobil Cihazlar İçin Yayınlandı: Fiyat Farkı Dikkat Çekiyor

Kabuslarımızı yanımızda götürelim...

Little Nightmares Mobil Cihazlar İçin Yayınlandı Fiyat Farkı Dikkat Çekiyor

Tarsier Studios tarafından geliştirilmiş olan platform oyunu, 2017 yılının en dikkat çekenleri arasında yer alıyordu. 2021 yılında çıkan ikinci oyunun ardından bayrağı Supermassive Games stüdyosu devralmıştı. Ancak Six için macera yeniden başlıyor, ama bu defa farklı bir platformda. Little Nightmares mobil cihazlar için de yayınlandı.


İlginizi Çekebilir: Krafton, Dark and Darker Mobile Oyununu Tanıttı


Bandai Namco Entertainment tarafından PC, PlayStation 4 ve Xbox One için yayınlanan ilk oyunun hikayesi, The Maw adı verilen büyük bir gemide geçiyordu. Kapana kısılmış olan Six isimli karakterin rolüne bürünüyor ve yaratıklara yem olmadan tek parça halinde kurtulmaya çalışıyorduk. Bu süreçte de bizi çocukluk korkularımız ile yüzleştirecek anlara da tanık oluyorduk.

Little Nightmares Mobil Cihazlar İçin Sonunda Çıktı

Playdigious tarafından geçtiğimiz aylarda yapılan duyurunun ardından, bugün itibarıyla Little Nightmares mobil cihazlar için de satışa sunuldu. Android versiyonuna buradan, iOS versiyonuna da buradan ulaşabilirsiniz. Aradaki fiyat farkı dikkatinizi dikkatinizi çekmiştir. Ancak Apple mağazasında 199.99 TL iken neden Google Play mağazasında % 30 indirimli olarak 17.40 TL (esas fiyatı 24.99 TL) olduğuna dair şimdilik bir açıklama yok, ama aradaki fiyat farkının muazzam olduğunu söylemek gerek.

Android versiyonunun boyutu 788 MB (indirme boyutu 1.10 GB) iken, en aşağı Android 9 işletim sistemi gerekiyor. iOS versiyonu ise 15.0 ve üstü olması gerekiyor. Ayrıca cihazınızın hafızasında da 2.4 GB boş alan olmalı.

Exit mobile version