Little Nightmares 3 Kooperatif Oynanış Videosu Yayınlandı

Artık bir arkadaşımız da bize eşlik edebilecek...

Little Nightmares 3 Kooperatif Oynanış Videosu Yayınlandı

Bandai Namco Entertainment ve Supermassive Games, Little Nightmares 3 kooperatif oynanış videosu ile karşımıza çıktılar. Oyunun alfa öncesi sürümünden alınmış olan videoyu kaçırmayın.


İlginizi Çekebilir: Metal Gear Solid Delta: Snake Eater Oynanış Fragmanı Yayınlandı


Bildiğiniz gibi serinin ilk iki oyununu tek başımıza oynamak durumundaydık. Her ne kadar Little Nightmares 2 boyunca Little Nightmares ana karakteriyle beraber ilerlememize olanak tanımış olsa da, kooperatif desteğinin olmaması bir parça üzmüştü. Ancak üçüncü oyun, çok istenen bu özellik ile geliyor ve tercihen çevrimiçi olarak bir arkadaşımız ile oynayabileceğiz. Bandai Namco Entertainment ve Supermassive Games de yayınladıkları Little Nightmares 3 kooperatif oynanış videosu ile mekaniğin nasıl işlediğini bize gösteriyor.

Toplamda on sekiz dakika uzunluğundaki oynanış videosu, oyunun The Necropolis bölümünü ekranımıza getiriyor. Keyifli seyirler dileriz.

Little Nightmares 3 Kooperatif Oynanış Videosu

İlk iki oyundan bağımsız olarak Alone ve Low isimli iki karakterin hikayesinin anlatılacak. Rahatsız edici mekanlar kümesi olan Spiral’in içinde kapana kısılmış olan ikili, sanrılar ile dolu tehlikeli bir dünyada hayatta kalmaya ve çok daha büyük bir tehlikeden yakayı kurtarmaya çalışacaklar.

PC (Steam), PlayStation 4, PlayStation 5, Switch, Xbox One ve Xbox Series için geliştirilmekte olan Little Nightmares 3, eğer herhangi bir erteleme durumu olmaz ise önümüzdeki sene içerisinde satışa sunulacak. Peki siz oynanış videosu hakkında ne düşünüyorsunuz? Yeni oyun ilginizi çekti mi? Yorum kısmında buluşalım.

Exit mobile version