Lilith ve Inarius da Call of Duty Oyununa Geldiler!

Seri artık tam anlamıyla ünlüler geçidi oldu!

Call of Duty serisi hiç şüphesiz ki iyi ve kötü arasındaki savaş kadar yıldızların ziyaretine de sahne oluyor. Terminator, King Kong ve Godzilla arasında savaş, Lara Croft, Kit Harrington, Nicki Minaj ve daha pek çok ünlüyü konuk etmişti. Şimdi bu listeye Diablo 4 karakterleri de dahil oluyor. Evet, başlığı yanlış okumadınız. Lilith ve Inarius da Call of Duty oyununa konuk oldular.


İlginizi Çekebilir: Modern Warfare 3 PC Fragmanı Yayınlandı


Lilith ve Inarius da Call of Duty Dünyasına Adım Attılar

Serinin yayıncısı Activision ve Blizzard Entertainment arasında imzalanan iş birliği ile artık Call of Duty: Modern Warfare 2 ve Warzone 2.0 içeriğine Lilith ve Inarius ikilisi de, yarın başlayacak Cadılar Bayramı etkinliği The Haunting öncesinde, el ele verip adım attılar. Eh çıkışı ile oyun dünyasını kasıp kavurmuş olan yeni Diablo oyunundaki bu karakterleri savaş alanında da görmesek olmazdı, değil mi?

ZPUdfVtBxutQpd58tfwdZK-1200-81

Peki bu iki operatöre Modern Warfare 2 ve Warzone 2.0 oyunlarında nasıl erişim sağlayabileceksiniz? Tahmin edebileceğiniz üzere, hem Inarius hem de Lilith için ayrı ayrı satılan operatör paketlerini satın almanız gerekecek. Her bir paketin fiyatı 2.400 COD puanı, yani yaklaşık 19.99 dolar değerinde.

Bu iki operatörün paketleri karakter kaplamalarının yanı sıra, oyundaki farklı silahlar için şablonlar ve anahtarlık dahil harika ekstralar, araç görünümü, bitiriş hareketi, çıkartma, amblem ile birlikte geliyor ve Lilith ve Inarius karakterlerinin daha da harika görünmesini sağlıyor.

Exit mobile version