Life By You, Eylül Ayında Geliyor

Bakalım The Sims için dişli bir rakip olabilecek mi?

Life By You, Eylül Ayında Geliyor

Paradox Interactive ve Paradox Tectonic, Life By You için yeni bir fragman yayınladılar. Bu fragman ile oyuna dair ilk resmi detaylar da ortaya çıktı. Bizleri başında saatler geçireceğimiz yeni bir yaşam simülasyonu bekliyor. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Yeni Star Wars Jedi: Survivor Fragmanı


Geçtiğimiz haftalarda Paradox Interactive tarafından gerçekleştirilen sunum sırasında, pek çok oyun duyurusu ile karşılaşmıştık. Life by You da bunların arasında yer alıyordu. Kısa bir tanıtım fragmanı ile gösterilen oyun, The Sims oyunun baş yapımcısı ve Second Life geliştiricisi Linden Lab stüdyosunun Üst Yöneticisi konumunda bulunmuş olan sektörün deneyimli ismi Rod Humble liderliğinde, Paradox Tectonic tarafından geliştiriliyor.

Yeni Life By You Fragmanı Yayınlandı

Tanıtım fragmanında The Sims serisine olan benzerliği ile dikkat çeken Life By You için dün, yeni bir fragman daha yayınlandı ve genel tabloya yeni parçalar da eklenmiş oldu.

Sizin de görebildiğiniz üzere, en inşa etmeden karakterinizi yaratmaya kadar pek çok element The Sims ile benzerlik gösterse de, Paradox Interactive Life By You için her şeyin özelleştirilebilir olduğu bir açık dünya oyunu tanımlamasını yapıyor.

The Sims serisinden farklı olarak, fragmanda da gördüğümüz üzere karakterlerimizin ne dedikleri anlaşılıyor ve karakterimizi üçüncü kişi perspektifinden kontrol edebilmemiz de mümkün oluyor.

Fragmanda ayrıca oyunun açık dünyasını keşfedebiliyor, kırsal bölgelere araba veya bisiklet ile gidebiliyor, alışveriş yapabiliyor, iş ve kariyer basamaklarını tırmanabiliyor ve farklı karakterler arasında geçiş yapabiliyoruz. Bunların dışında, Life By You için mod desteği ve çok daha fazlası da sunulacak.

Oyunun PC için 12 Eylül 2023 tarihinde Erken Erişim aşaması ile oyuncular ile buluşacağı söyleniyor. Epic Games Store fiyatı 340 TL iken, Steam fiyatı henüz belirlenmiş değil. Ancak istek listenize alabilmeniz mümkün oluyor.

En Düşük Gereksinimler

Önerilen Gereksinimler

Exit mobile version