Life By You Erken Erişim İçin Biraz Daha Bekleyeceğiz

Ertelenen oyunlara bir yenisi daha...

Life By You Erken Erişim İçin Biraz Daha Bekleyeceğiz

Paradox Interactive ve Paradox Tectonic tarafından yayınlanan yeni video ile Life By You Erken Erişim tarihi altı ay kadar ileriye atıldı. Yani yaşam simülasyonu ile bu yıl içerisinde buluşmamız artık mümkün olmayacak. Peki güncel tarih ve erteleme kararı neden alındı? Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: ARK: Survival Ascended Ertelendi!


The Sims rakibi olarak gösterilen Life By You, Mart ayında duyurulmuştu. The Sims markasının baş yapımcısı konumunda bulunmuş olan Rod Humble liderliğinde Paradox Tectonic tarafından geliştirilen ve Paradox Interactive tarafından da yayınlanacak olan oyunun, 12 Eylül 2023 Salı günü Erken Erişim aşamasında PC (Epic Games Store ve Steam) için satışa sunulması planlanıyordu. Ne var ki bu tarihin artık herhangi bir geçerliliği kalmadı.

Life By You Erken Erişim Tarihi Ertelendi

Humble, yayınlanan yeni videoda, Erken Erişim tarihinin 5 Mart 2024 Salı gününe alındığını duyurdu. Söylediğine göre, daha iyi bir tecrübenin sunulabilmesi için ek süreye ihtiyaçları varmış ve fazladan yaratılan altı aylık süre de bunun için yeterli olacakmış.

Ev inşa etmeden karakterimizi yaratmaya kadar The Sims ile benzerlik göstermesine rağmen, her şeyin özelleştirilebileceği bir dünya sunulacak Life By You ile. Karakterlerimizin ne dediğinin anlaşılacak olmasının yanı sıra, üçüncü kişi perspektifinden kontrol edebileceğiz.

Oynanış kısmında ayrıca kırsal bölgelere araba ve bisiklet ile gidebilecek, alışveriş yapabilecek, iş hayatında ve kariyerimizde iyi yerlere gelebilecek ve hatta farklı karakterler arasında geçiş de yapabilecek iken, mod desteği ve daha fazlası da olacak.

Exit mobile version