Lies of P İnceleme Puanları Ortaya Çıktı

Pinokyo'nun anlatacak bir hikayesi var...

Lies of P İnceleme Puanları Ortaya Çıktı

Soulslike türünün bir diğer temsilcisi olan Lies of P ile buluşmaya az bir zaman kaldı. 19 Eylül 2023 Salı günü PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One ve Xbox Series için satışa sunulacak ve ilk günden de Game Pass kütüphanesine eklenecek olan oyunun geliştiricisi ve yayıncısı konumunda NEOWIZ bulunuyor. Önümüzde dört günlük bir süre kalmış iken, Lies of P inceleme puanları da ortaya çıktı.


İlginizi Çekebilir: Starfield İnceleme Puanları Yayınlandı


Lies of P İnceleme Puanları

Metacritic sitesine bakacak olursak, Lies of P inceleme puanları için genel ortalama 81 / 100 olarak görünüyor. Platformlara göre dağılım ise PC için 82 / 100, PlayStation 5 için 81 / 100 ve Xbox Series için de 84 / 100. PlayStation 4 versiyonu için tek bir inceleme puanı bulunuyor iken, Xbox One versiyonu için herhangi bir giriş yok. Önde gelen mecraların da yer aldığı puanlamaların listesine aşağıdan bakabilirsiniz.

Pinokyo masalının yeniden hayal edildiği, ama yine insana dönüşeceğimiz bir hikaye ile karşımıza çıkılacak. Fransa ve Avrupa tarihindeki 1871 ile 1914 yılları arasına denk gelen ve Fransızca ‘Güzel Dönem’ anlamını taşıyor olsa da, Belle Epoque döneminin karanlık dünyasına ayak basacağız. Krat isimli bir tren istasyonunda başlayacak olan maceradaki amacımız ise Geppetto’yu bulmak olacak.

En Düşük Gereksinimler

Önerilen Gereksinimler

Exit mobile version