Lies of P İçeriği Yayınlanacak

P'nin yalanları bitmedi...

Lies of P İçeriği Yayınlanacak

Bizzat Neowiz tarafından sızdırılan bilgiye göre, Lies of P içeriği geliştiriliyor. Henüz konuya ilişkin olarak geliştirici tarafından bir açıklama yapılmaz iken, konu olarak neyin işleneceği az çok belli diyebiliriz.


İlginizi Çekebilir: Yeni Dead Island 2 Oyun Modu Hazırlanıyor


Hem Soulslike türünün kaliteli bir temsilcisi hem de bu yılın dikkat çekenlerinden olan Lies of P, 18 Eylül 2023 tarihinde satışa sunulmuştu. İlk günden Game Pass kütüphanesine de eklenen oyun büyük bir sürpriz ortaya çıktı. Meğer Neowiz Lies of P içeriği planlıyormuş.

Lies of P İçeriği Geliyor

Bu planın açığa çıkışı, bizzat geliştiricinin hatası olduğu tahmin edilen bir gelişme ile ortaya çıktı. Öyle ki, GamesCom 2022 Ödülleri kapsamında alınan En Fazla İstenen Sony PlayStation Oyunu, En İyi Rol Yapma Oyunu ve En İyi Aksiyon Macera Oyunu ödüllerinin öne çıkartıldığı kariyer sayfasında, ‘DLC planned for production’ yani ‘ürün için indirilebilir içerik planlandı’ yazısı göze çarpıyor.


DİKKAT: SPOILER UYARISI


Aslına bakarsanız, hikayenin kapanış perdesinin oyunda inmediğinin ve ya bir devam oyununun ya da indirilebilir içeriğin gelebileceğinin işareti veriliyordu. Öyle ki, bitiş yazılarının sonrasında gelen sahnede Paracelsus tarafından “Onu bulacağız, kesinlikle. Bir başka anahtarımız: Dorothy” deniyor. Bu da, indirilebilir içeriğin Oz Büyücüsü ile alakalı olabileceğini ortaya koyuyor. Elbette bunun ne denli doğru olduğunu görmek için de beklememiz gerekecek.


SPOILER SONU


Lies of P Konusu

Pinokyo masalının yeniden hayal edildiği, ama yine insana dönüşeceğimiz bir hikaye ile karşımıza çıkılacak. Fransa ve Avrupa tarihindeki 1871 ile 1914 yılları arasına denk gelen ve Fransızca ‘Güzel Dönem’ anlamını taşıyor olsa da, Belle Epoque döneminin karanlık dünyasına ayak basacağız. Krat isimli bir tren istasyonunda başlayacak olan maceradaki amacımız ise Geppetto’yu bulmak olacak.

Exit mobile version