Lies of P Çıkış Tarihi Ertelendi! Ne Zaman Çıkacak?

Mortal Kombat 1 ile aynı gün!

Lies of P Çıkış Tarihi Ertelendi! Ne Zaman Çıkacak

Summer Game Fest 2023 yıldızlarından olan Lies of P çıkış tarihi fragmanı ile karşımızda. Ertelenen Souls-like oyunun güncel çıkış tarihi de ortaya çıktı. Ayrıca oynanabilir demo da yayınlandı. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Like a Dragon Gaiden: The Man Who Erased His Name Çıkış Tarihi (Güncel)


Lies of P Çıkış Tarihi Bir Ay İleriye Atıldı

Unreal Engine 4 ile PC, PlayStation 5 ve Xbox Series için hem geliştirilen Lies of P, 2021 yılının Mayıs ayında duyurulmuştu. Ağustos ayında satışa sunulması planlanan oyun için dün Summer Game Fest 2023 etkinliğinde NEOWIZ ve Round8 Studio tarafından yayınlanan yeni fragman ile 19 Eylül 2023 tarihinde çıkacağı açıklandı. Diğer bir deyişle Mortal Kombat 1 ve Souls-like oyunu, aynı gün çıkış yapacaklar. Bununla birlikte, Lies of P için PlayStation, Steam ve Xbox mağazaları üzerinden ilk iki bölümü oynayabileceğiniz ve Hotel Krat’ı keşfedebileceğimiz bir de demo yayınlandı.

Oyunu ön-sipariş ile satın almanız durumunda Mischievous Puppet’s Set hediyeniz olacak. Deluxe sürüm ön-sipariş hediyeniz ise Great Venigni’s Set kıyafeti, eşsiz bir maske ve oyuna üç gün erken erişim imkanı olacak. Kutulu sürüm kitap tasarımlı metal kutu ile gelecek iken, içeriğinde doksan iki sayfalık sanat kitabı, orijinal müzik albümü ve Deluxe sürüm ön-sipariş hediyeleri içerecek.

Pinokyo masalının yeniden hayal edildiği, ama yine insana dönüşeceğimiz bir hikaye ile karşımıza çıkılacak. Fransa ve Avrupa tarihindeki 1871 ile 1914 yılları arasına denk gelen ve Fransızca ‘Güzel Dönem’ anlamını taşıyor olsa da, Belle Epoque döneminin karanlık dünyasına ayak basacağız. Krat isimli bir tren istasyonunda başlayacak olan maceradaki amacımız ise Geppetto’yu bulmak olacak.

En Düşük Gereksinimler

Önerilen Gereksinimler

 

Exit mobile version