Lies of P 2 Teyit Edildi: Pinokyo Hikayesi Devam Edecek!

Soulslike sevenlere müjdeler olsun!

Lies of P 2 Teyit Edildi Pinokyo Hikayesi Devam Edecek!

Lies of P 2, ilk oyunun yönetmeni tarafından teyit edildi. Ayrıca Lies of P için bu ay yayınlanacak olan güncelleme detayları ve indirilebilir için iki görsel paylaşıldı. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: God of War Ragnarök Genişlemesi Yakında Duyurulacakmış


Resmen Teyit Edildi: Lies of P 2 Geliyor!

Hem Soulslike türünde, hem de genel olarak bu yılın en çok dikkat çeken oyunları arasında yer alıyor Lies of P. The Game Awards 2023 şovu için de dişli bir rakip olacağına şüphe yok. Bir milyon barajını kısa sürede aşan oyun, Neowiz Games ve Round8 Studios için elbette büyük bir başarı. Yakın bir zaman önce kamera karşısına geçen oyun yönetmeni Ji Won Choi tarafından hem Lies of P ile ilgili olarak nelerin planlandığı açıklanır iken, aynı zamanda sürpriz bir şekilde Lies of P 2 teyit edildi.

Bu ay yayınlanacak olan güncelleme ile karakter ve silah dengesine önemli değişiklikler getirilecekmiş. Oyunun baş kısımlarında zorlanan oyuncular için bir müjde veren Choi, durumu kolaylaştıracak bazı adımların atılacağını söylüyor. Mesela Rising Dodge yeteneği ilk andan itibaren açık olacakmış.

Ayrıca yine başlangıç bölümü için temel istatistikler güçlendirilecek olup, Polendai dükkanından P-Organ için geliştirme yapabilmemiz için ekstra Quartz materyalleri de envanterimize eklenecekmiş. Güncelleme ile Weapon Assembly sistemi ve kozmetik için de daha fazla ince ayar yapılacakmış. Böylece gözlükleri ve şapkayı ayrı ayrı giyebilmek mümkün olacakmış.

Güncellemenin haricinde Lies of P için yayınlanacak olan ilk indirilebilir içerik ile ilgili iki sanat çalışması gösteren oyun yönetmeni Ji Won Choi, herhangi bir detay vermedi ama “Size tek bir şeyin sözünü verebilirim. Gösterdiğim çizimler, sadece buz dağının görünen kısmı.” yorumunda bulundu.

Son olarak, Lies of P devam oyunu için sadece teyitte bulunulmuş ve herhangi bir şey söylenmemiş olsa da hikayenin devamında başka bir kurgusal diyara yolculuk yapacağımızı az çok tahmin edebiliriz. Bu da hiç şüphesiz ki Oz Büyücüsü ile tanışmamız ile olacak. Bakalım Lies of P 2 veya başka bir adı olacak ise, ne zaman duyurulacak? Merakla bekliyoruz.

Exit mobile version