Lies of P için 12 Dakikalık Oynanış Videosu Yayınlandı

Souls türünde güzel bir alternatif bizi bekliyor!

Lies of P için 12 Dakikalık Oynanış Videosu Yayınlandı

IGN tarafından Lies of P için on iki dakikalık bir oynanış videosu yayınlandı. Genel olarak tam bir fikir sahibi olabildiğimiz videoyu kaçırmamanızı öneriyoruz. Hem oyuna hem de videoya ilişkin detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Forspoken Genel Bakış Fragmanı Yayınlandı


FromSoftware oyunlarının mekanikleri ile oyun dünyasında iz bıraktıklarına şüphe yok. Öyle ki, zaman zaman bilhassa Dark Souls serisinden esinlenilen birçok oyun görmüştük. Görmeye de devam ediyor. Mesela Lies of P, bunlardan bir yenisi olacak. NEOWIZ tarafından hem Unreal Engine 4 ile PC, PlayStation 5 ve Xbox Series için geliştirilen hem de yayınlanacak olan oyun, ilk günden Game Pass servisine de eklenecek.

Pinokyo masalının yeniden hayal edildiği ama yine insana dönüşeceğimiz bir hikaye ile karşımıza çıkılacak. Öyle ki Fransa ve Avrupa tarihindeki 1871 ile 1914 yılları arasına denk gelen ve Fransızca ‘Güzel Dönem’ anlamını taşıyor olsa da, Belle Epoque döneminin karanlık dünyasına ayak basacağız.

Hikayeye göre Pinokyo rolünde olacağımız Lies of P, düşmüş olan Krat şehrindeki terk edilmiş bir tren istasyonunda uyanmamız ile başlayacak. Aldığımız bir not üzerine, dehşetin kol gezdiği şehir boyunca Geppetto’yu bulmaya çalışacağız. Bu bağlamda, bizi bahsi geçen gizemli kişiyi bulabilme yolunda zorlu bir mücadele bekleyecek. Kimseye güvenmememizin gerekeceği senaryo boyunca, insan olabilmek için herkese yalan söylemek durumunda olacağız.

Söylediğiniz yalana bağlı olarak hem oyundaki birbirine bağlı prosedürel görevlerin tamamlanış şekli hem de hikayenin bitişi değişim gösterecek. Haliyle birden fazla bitişin söz konusu olacağı sonucuna varmış oluyoruz.

Silahlarınızı birçok farklı şekilde birleştirerek yeni bir şey ortaya çıkartabilmeniz mümkün olacak. Ayrıca karakterimizin bir tahta bebek olduğunu göz önünde bulunduracak olursak, bedeninin belirli kısımlarını değiştirerek hem yeni yetenekler hem de gireceğimiz savaşlar öncesinde avantaj kazanabileceğiz. Bununla birlikte birçok eşsiz ve kullanışlı özelliğe de erişebileceğiz.

Lies of P için 12 Dakikalık Oynanış Videosu, İlgi Çekici Görünüyor

Dün gecenin GamesCom 2022 Açılış Gecesi Canlı yayını sırasındaki fragmanın ardından, IGN tarafından on iki dakikalık bir oynanış videosu yayınlandı. Hemen aşağıdan izleyebileceğiniz videoda, genel atmosfere ek olarak kullanabileceğimiz silahların ve karşımıza çıkacak olan düşmanların bir kısmını görebilmemiz mümkün oluyor.

Exit mobile version