LEGO 2K Drive PC Gereksinimleri Açıklandı

Bilgisayarınız oyun için yeterli mi?

Mart ayı itibarıyla duyurulmuş olan LEGO 2K Drive, 19 Mayıs 2023 tarihinde satışa sunulacak. Yakın bir zaman önce yapılan açıklamalar ile LEGO 2K Drive PC gereksinimleri de ortaya çıktı.


İlginizi Çekebilir: Layers of Fear PC Gereksinimleri Belli Oldu


2K ve LEGO Group ortaklığında Visual Concepts tarafından geliştirilmekte olan LEGO 2K Drive, AAA bir yarış oyunu olacak. Gerçekçi bir LEGO oyun deneyiminin sunulacak olmasına ek olarak, istediğimiz aracı yapabilecek ve açık dünya oynanış ile istediğimiz yere sürebilecek ve bir LEGO efsanesi olmaya çalışacağız.

ss_617697f67ebc566157a94850a58febdf78b6040c

LEGO 2K Drive PC Gereksinimleri

Açıklanan PC gereksinimlerine göre, en aşağı Intel Core Intel i5 4690 veya AMD Ryzen 5 1500X işlemcili, 8 GB bellekli ve NVIDIA 960 veya AMD R9 380 ekran kartlı bir sistem, oyunu rahat bir şekilde oynayabilmeniz için yeterli olacak. Tüm detaylar ise şöyle;

En Düşük Gereksinimler

Önerilen Gereksinimler

LEGO 2K Drive Hakkında

Uçsuz bucaksız Açık Dünyada Geçen Bir Hikaye: Oyuncular, Sky Cup Trophy’yi kazanma umuduyla bir dizi karizmatik rakibe karşı yarışırken Bricklandia’nın çok sayıda benzersiz biyom bölgesinde yolculuk edecek. Lego 2k Drive’da oyuncular Lego temalı City, Creator, Speed Champions gibi bilinen araçlarla ile yarış, mini oyun, meydan okuma, koleksiyon öğeleri, yok edilebilecek şeylerin bulunduğu geniş açık dünyada istedikleri şekilde oyunu oynayabilecekler.

Yüksek Oktanlı LEGO Yarışı: LEGO 2K Drive, yarış sırasında oyuncuların bir düğmeye dokunarak yarıştaki duruşunu değiştirebilen benzersiz güçlendirme yeteneklerinden yararlanırken çok çeşitli pistlerde savaştığı, hızlı, tempolu, olağandışı bir deneyim sunuyor.

Benzersiz Kişileştirme: LEGO 2K Drive, maceraları boyunca 1.000’den fazla benzersiz LEGO parçasının yanı sıra çok sayıda renkli tasarım, çıkartma, yetenek ve daha fazlasıyla oyuncuların kendi araçlarını kendi zevklerine göre inşa etmelerine olanak tanıyan çeşitli bir kişiselleştirme sistemi sunuyor.

Tek Başınıza veya Birlikte Oynayın: LEGO 2K Drive, başkalarıyla eğlenmek ve güçlü bir iş birliği için heyecan verici bir rekabetçi çok oyunculu oyun modu sunuyor. Yerel, 2 kişilik bölünmüş ekran aracılığıyla aileniz ve arkadaşlarınızla oynayın veya benzer beceri düzeylerine sahip diğer cesur yarışçılarla çevrimiçi olarak eşleşin.

Exit mobile version