Legends of Runeterra Çıkış Tarihi Belli Oldu

Legends of Runeterra çıkış tarihi en sonunda ortaya çıktı.

Legends of Runeterra Çıkış Tarihi Belli Oldu

Riot Games‘in oyunu League of Legends‘ın evreniyle aynı evrende geçen geçen kart oyunu Legends of Runeterra çıkış tarihi belli oldu. Şu an devam etmekte olan açık betanın son bulmasıyla birlikte oyun tam sürümüyle çıkış yaparak oyuncuların beğenisine sunulacak.


İlginizi Çekebilir: Resident Evil 8 Geliyor! Üstelik Yepyeni Bir Halde


Legends of Runeterra Çıkış Tarihi Ne Zaman?

Legends of Runeterra 24 Ocak 2020 tarihinde açık beta sürecine girmişti. Riot Games yaptığı açıklamada oyunun tam sürümünün Nisan ayının sonunda geleceğini belirtti.

Legends of Runeterra, 30 Nisan’da PC ve mobil için çapraz platform özelliğiyle birlikte çıkışını gerçekleştirecek. PC ve mobil platformdan oynayan oyuncular bu özellikle birlikte karşı karşıya gelme şansı elde edebilecek.

Legends of Runeterra Tam Sürümü Neler Getirecek?

Tam sürümün çıkmasıyla birlikte 120 karttan oluşan yeni kart seti ve League of Legends evrenine ait yeni bir bölge oyuna eklenecek. Yeni eklemelerle beraber tam sürümün çıkmasıyla birlikte oyun toplam 7 bölge, 35 şampiyon ve 400’den fazla kart olacak.

Tam sürümün çıkmasıyla birlikte beta boyunca şu ana kadar elde ettiğiniz ya da satın aldığınız hiçbir şey hesabınızdan silinmeyecek.

Açık betanın son günlerine katılmak isterseniz buraya tıklayarak oyuna üye olabilir ve oyunu indirebilirsiniz.

Legends of Runeterra nedir?

Riot Games, 2008 yılında yayınladığı League of Legends ile dünyanın her noktasında on milyonlarca oyuncuya ulaşmıştı. Uzun yıllar boyunca sadece bir oyunla devam eden şirket, geçtiğimiz yıl beklenmedik bir karar alarak, elindeki oyunların sayısını artırma kararı vermişti.

Oyun sayısını yükseltmek için üçüncü parti oyun stüdyoları ile ortaklıklar kuracağını dile getiren şirket, yeni oyunlar yapacağını söylemişti. League of Legends evreninde geçecek olan oyunların ilk i ise Legends of Runeterra adı verilen kart oyunu olmuştu.

Uzun bir süre önce duyurulan Runeterra, Riot’un kart oyunları dünyasına ilk girişi olması açısından önemliydi. Şirket neden böyle bir oyun yaptığını ise şöyle açıklamıştı: “Pek çocuğumuz kart oyunları oynayarak büyüdük. Bu türün sorunlarını iyi biliyoruz. Örneğin koskoca maaşı sadece yeni bir deste denemeye yatırmak. Hangi oyuncunun kazanacağının aşırı rastgele bir şekilde belirlenmesi. Sürekli aynı destelere karşı oynamak, sorunları çok uzun süre giderilmeyen kartlar… Biz de kendimize, bunları değiştirebilsek nasıl değiştirirdik diye sorduk. Oturup uzun uzun, biz olsak neleri farklı yapardık diye düşündük. Şimdi elimizde bu türün harika yönlerini koruyup sıkıntılı yönlerini geliştirerek, üstüne bir de kendimize özgü yenilikler katarak ortamı şöyle bir silkeleme olanağımız var. Bu yüzden de yapabileceğimiz en iyi kart oyununu yapmak için canla başla çalıştık. Umarız dünyanın her yerindeki oyuncularımız beğenir! Şimdiye kadar yaptıklarımızı sizinle paylaşıp görüşlerinizi duymak için sabırsızlanıyoruz!”

İlginç detaylara sahip olan League of Runeterra hakkında daha fazla bilgi almak için resmi internet sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Exit mobile version