Left 4 Dead 3 Gerçekten Geliyor Mu?

Counter-Strike 2 betasının dosyalarında ilginç keşif...

Uzun zamandır duyurulmasını beklediğimiz Left 4 Dead 3, sonunda geliyor olabilir. Şimdilik ortada resmi bir açıklama olmasa da, ilginç bir keşif ile umutlar yeniden yeşerdi.


İlginizi Çekebilir: CS:GO Eş Zamanlı Oyuncu Sayısı Rekora Doymadı


Valve şirketinin geçmişinde pek çok kaliteli oyun ve seri bulunuyor. Left 4 Dead de bunlardan bir tanesi. Ne var ki kooperatif desteği ile arkadaşlarınızla da oynayabildiğiniz hayatta kalma oyununun kaderi de Half-Life ile aynı oldu diyebiliriz. Her ikisinin de üçüncü oyununu göremedik.

Geçmişte pek çok kez bizi heyecanlandıran, ama mutlu sona ulaşamadığımız iddia, sızıntı ve söylenti ile karşılamıştık. Mesela 2019 yılının Aralık ayında Left 4 Dead VR oyununa dair söylemler duymuş iken, 2020 yılı içerisinde de HTC başkanı Alvin Wang Graylin de VR sunumu sırasında Left 4 Dead 3 oyununun lafını etmişti. Buna ek olarak, içeriden sızan bilgilerin de bir devam oyununun geliştirilme aşamasında olduğuna işaret ediyordu.

UWb7yNqgw29mJQ6jvwWTEU-1200-80

Left 4 Dead 3 Geliştiriliyor Mu?

Yakın bir zaman önce internete sızan Counter-Strike 2 betasının dosyaları arasında fark edilen ilginç bir detay, Valve şirketinin gerçekten bir devam oyunu üzerinde çalıştığını gösteriyor olabilir. Belki de ufak çaplı bir şaka amacıyla bilerek düşünülmüş bir şey de olabilir.

Reddit üzerindeki Steam sayfasında yapılan bir paylaşımda, ‘Left4Dead3’ kelimesine denk gelinmiş olduğu söylendi. Her ne kadar önem kısmı ‘high’ (yüksek) olarak belirtilmiş olsa da, öncelik kısmında ‘none’ (hiçbiri) olarak görünüyor.

Açıkçası Counter-Strike 2 dosyalarında ‘Left4Dead3’ ile karşılaşmamızın ardından, Valve şirketinin ne tür bir açıklama yapacağı veya yapıp yapmayacağı merak konusu oldu. Bakalım gelişmeler ne yönde olacak?

Exit mobile version