League of Legends MMO Oyunundan Üzen Haber!

İşte bu kötü oldu...

League of Legends MMO Oyunundan Üzen Haber!

Riot Games, markanın hayranlarını üzecek bir açıklamada bulundu. Bir süredir üzerinde çalışılan League of Legends MMO oyunu için çok daha fazla beklemek durumundayız. Çünkü, geliştirilme aşaması sil baştan alınacak.


İlginizi Çekebilir: İptal Edilen Mandalorian Oyunundan Detaylar


League of Legends MMO Oyunu Sil Baştan Alınıyor

İlk olarak 2020 yılında üzerinde çalışıldığını öğrendiğimiz League of Legends MMO oyunundan bir süredir yeni bir haber alamıyorduk. Hal böyle olunca, oyuncular olarak meraklanmaya ve olası bir şekilde iptal edildiğini düşünmeye başlamıştık. Neyse ki en nihayetinde yeni bir gelişme yaşandı, ama bu pek de beklediğimiz şekilde olmadı. Şirketin kurucu ortaklarından olan Marc Merill, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda, bu zamana kadar gerçekleştirilen ilerlemenin sıfırlanacağını ve her şeye baştan başlanacağını bildirdi.

Yapılan açıklamaya bakılırsa, bu kararın alınmasındaki başlıca neden, Riot Games şirketinin oyunculara beklentilerinin üstüne çıkacak bir deneyim sunmayı istemesiymiş. Bu da bizlere üzücü bir geri dönüş oldu elbette. İşte o açıklama;

“Daha önce Runeterra boyasıyla oynadığınız bir MMO’yu hepinizin istediğine inanmıyoruz; Runeterra’nın potansiyelinin hakkını tam anlamıyla vermek ve dünyanın dört bir yanındaki oyuncuların inanılmaz derecede yüksek beklentilerini karşılamak için, türün gerçekten önemli bir evrimi gibi hissettiren bir şey yapmamız gerekiyor,” dedi Merrill. “Bu çok büyük bir zorluk, ancak son derece tutkulu MMO oyuncularından ve oyun geliştirme emektarlarından oluşan ekibimizin bunu takip etmek için inanılmaz derecede motive olduğu bir görev.”

Peki siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Devasa çok oyunculu League of Legends oyununu bekliyor muydunuz? Düşüncelerinizi yorum kısmında bizimle paylaşabilirsiniz.

Exit mobile version