League of Legends 32 Bit Desteği Kesilecek

Artık 64 bit sistem gerekecek...

Bildiğiniz gibi geliştiriciler ve yayıncılar yavaş yavaş 32 bit sistemlere olan desteklerini kesiyorlar. Bunda elbette son dönemde çıkan oyunlar ile kullanıcılar arasında 64 bit kullanımının daha da artmasının etkisi büyük. Şimdi bu kervana Riot Games tarafından geliştirilen popüler MOBA oyunu da katılıyor. Şirket tarafından yapılan açıklama ile League of Legends 32 bit desteği sonlandırılıyor. Ayrıca Teamfight Tactics için de aynı durum söz konusu olacak. 


İlginizi Çekebilir: Yeni League of Legends Şampiyonu Milio Oldu


League of Legends 32 Desteğine Veda Edecek

27 Ekim 2009 yılında çıkışını gerçekleştiren League of Legends, kısa süre içerisinde dünya genelinde çok popüler hale gelmeyi başarmıştı. Zamanla içerik anlamında epey gelişen MOBA oyunu ve beraberinde Teamfight Tactics için Riot Games tarafından yapılan açıklama ile 4 Nisan 2023 tarihi itibarıyla 32 bit desteği kesilecek.  

800x420-lol-hesap-silme-league-of-legends-hesabi-nasil-silinir-tk1-1623568542857

Riot Games tarafından yapılan açıklamada, oyuncularının % 99.9 oranda 64 bit işletim sistemini tercih ettiklerine dikkat çekilmiş. 4 Nisan 2023 tarihinde yayınlanacak olan 13.7 versiyonlu League of Legends güncellemesi ile istemcide 32 bit işletim sistemi desteğinin kesildiğine dair bir bilgilendirme mesajı yayınlanacak. 

Riot Games, konu ile ilgili yaptığı açıklamada “Oyuncuların LoL oynamaya devam edebilmek için 64-bit uyumlu donanım ve işletim sistemine sahip olması gerekecek” ifadelerine yer verdi. 

Exit mobile version