Layers of Fear PC Gereksinimleri Belli Oldu

Ayrıca oynanabilir demo da geliyor!

Layers of Fear PC Gereksinimleri Belli Oldu

2019 yılında çıkan Layers of Fear 2 sonrasında, korkunun katmanlarına inmeyeli uzun zaman olmuştu. Bu yıl ise özlemin biteceği yıl olacak. Şimdilik net bir çıkış tarihi olmasa da, Haziran ayında çıkmasını beklediğimiz oyun için Bloober Team tarafından yapılan yeni duyurular ile Layers of Fear PC gereksinimleri ve oynanabilir demo tarihi ortaya çıktı. Ne var ki bu demo süre sınırlı olacak.


İlginizi Çekebilir: Yeni Layers of Fear Oynanış Videosu


Polonya menşeli geliştirici tarafından söylenene göre oynanabilir demo, 15 Mayıs 2023 Pazartesi günü TSİ 18:00 sıralarında yayınlanacak ve 23 Mayıs 2023 Salı günü TSİ 01:00 sıralarında kaldırılacak. Eğer oyunu denemeyi isterseniz, sadece yedi günlük sürenizin olacağını söyleyelim.

Layers of Fear PC Gereksinimleri

Belli olan PC gereksinimlerine bakılırsa, Layers of Fear oyununu rahat bir şekilde oynayabilmek için, en aşağı Intel Core i5-4690 veya AMD Ryzen 3 1200 işlemcili, 8 GB bellekli ve NVIDIA GTX 1060 veya AMD RX 580 ekran kartlı bir sisteminizin olması lazım. Işın izleme açık veya kapalı olacak şekilde dört farklı kategoride toplanmış tüm detaylar ise şöyle;

En Düşük Gereksinimler (1080p @ 30 FPS)

Önerilen Gereksinimler (1080p @ 60 FPS)

Önerilen Gereksinimler (Işın İzleme: Açık, 1080p @ 60 FPS)

Önerilen Gereksinimler (Işın İzleme: Açık, 4K @ 60 FPS)

Layers of Fear Hakkında

Unreal Engine 5 ile geliştirilen ve Haziran ayı içerisinde satışa sunulması beklenen oyun, yoğun araştırma ve saplantılarının esiri olmuş sanatçıların hikayelerini keşfedeceğimiz bir anlatıma odaklanılacak ve duyguları zenginleştiren bir korku sunacak. Önceki oyunlar ile oluşturulan temeller üzerine geliştirilmekte olup, yeni bir hikaye ile karşımıza çıkacak.

The Painter, The Actor ve The Writer olmak üzere üç farklı hikaye sunulacak. Bu hikayeler esasen indirilebilir içeriği Inheritance ile Layers of Fear ve The Final Note içeriği ile Layers of Fear 2 oyunlarını temsil ediyor. Haliyle kafamızdaki bütün soru işaretleri de cevaplarını bulmuş olacak. Ayrıca, kullanılacak olan yeni bir mekanikler iken ek özellikler ile bölümler ve hikayeler birbirlerine çok iyi bir şekilde bağlanacak.

Işın izleme, Niagara, HDR ve 4K çözünürlük desteği ve Lumen sistemi ile gerçeğe çok yakın görüntüler ile korkuyu iliklerimize kadar hissedeceğimiz senaryo boyunca, karanlık ortamlar ve pek çok bulmaca da bizi bekleyecek.

Exit mobile version