Layers of Fear 3 Unreal Engine 5 ile Geliştiriliyor

Layers of Fear 3 Unreal Engine 5 ile Geliştiriliyor

Psikolojik korku türü deyince akla gelen stüdyolardan olan Bloober Team, önümüzdeki yıl içerisinde yeni bir Layers of Fear ile karşımıza çıkacak. Tokyo Game Show 2021 fuarında duyurulan Layers of Fear 3 Unreal Engine 5 ile geliştiriliyor. Detaylar ise haberimizde.


İlginizi Çekebilir: The Medium İnceleme


Bloober Team, her ne kadar 2010 yılından bu yana birçok oyun geliştirmiş olsa da, adını 2016 yılında satışa sunduğu Layers of Fear ile duyurmuştu. Psikolojik rahatsızlığı olup da başyapıtını tamamlamakla uğraşan bir ressamı yönettiğimiz oyunun dünya çapında büyük bir başarı elde etmesinin ardından, Observer, Layers of Fear 2, Blair Witch ve The Medium gibi birçok farklı ve beğeni toplayan oyun ile karşımıza çıkmıştı.

Polonya menşeli stüdyo, yakın bir zaman önce Konami ile imzalanan işbirliği anlaşması neticesinde büyük heyecan yaratmıştı. Çünkü, Üst Yönetici Piotr Babieno tarafından daha önceden çok ünlü bir yayıncı ile çalıştıklarını ve projenin ne olduğu öğrenildiğinde büyük heyecan yaratacağı söylemişti. Haliyle de Bloober Team stüdyosunun yeni bir Silent Hill oyunu üzerinde çalışmakta olduğu tahmin edilmişti. Ne var ki yakın bir zaman önce yapılan açıklama ile Layers of Fear 3, sürpriz bir şekilde karşımıza çıktı.

Layers of Fear 3 Unreal Engine 5 Destekli Geliyor

Tokyo Game Show 2021 fuarı sırasında duyurulan Layers of Fear 3 Unreal Engine 5 ile geliştiriliyor. Merak edilen detaylar şimdilik belirsiz iken, fuar öncesinde Polonya menşeli stüdyonun henüz duyurulmamış iki AAA oyun üzerinde çalıştığı da ortaya çıkmıştı. Haliyle de, henüz haberdar olmadığımız bir oyunun daha geliştirilmekte olduğunu söyleyebiliriz.

Herhangi bir aksilik olmaz ise 2022 yılı içerisinde yayınlanacak olan Layers of Fear 3 oyununun konusu belirsiz iken, büyük ihtimalle PC, PlayStation 5 ve Xbox Series için geliştirilmekte olduğu tahmin ediliyor.

Bloober Team Üst Yöneticisi Piotr Babieno, duyuru sonrasında “Bu evrene daha zeki ve daha tecrübeli halde geri dönüyor olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz.” yorumunda bulundu. Duyuru için Tokyo Game Show 2021 fuarının seçilmesi ise, türünün kökünün Japonya olmasıymış.

Önümüzdeki zaman zarfında yeni oyun hakkında daha fazla detayın geleceği aşikar. Bizler de yaşanacak olan gelişmeleri takipte olacak ve sizlerle paylaşacağız.

 

Exit mobile version