Lara Croft’un Call of Duty’ye Geliş Tarihi Belli Oldu

Fazla beklememiz gerekmeyecek...

Call of Duty: Warzone ve Warzone 2.0 ile sayısız ünlü ile iş birliğine gidilmiş ve kendilerini operatör olarak haritada oradan oraya koşturur iken görmüştük. Yeni sezonda bu durum aynen devam edecek. Yapılan yeni duyuru ile Lara Croft’un Call of Duty’ye geliş tarihi de belli oldu. Ne yazık ki bu hemen olmayacak, ama fazla da beklememiz gerekmeyecek. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: The Lord of the Rings: Return to Moria Çıkış Tarihi Açıklandı


Yarın itibarıyla Modern Warfare 2 ve Warzone için Season 5 Reloaded güncellemesi yayınlanacak. Activision tarafından resmi Call of Duty sayfası üzerinden açıklanan detaylara göre, üç yeni silah eklenecek. Bunlardan bir tanesi dağcı kazması, diğer ikisi ise 9mm Daemon tabancası ve hafif makineli tüfek olan Lachman Shroud. Tercihen oyun için meydan okumaları tamamlayarak açabiliyor veya mağazadaki paketler ile satın alabiliyorsunuz.

Lara Croft’un Call of Duty’ye Geliş Tarihi Açıklandı

Sezon ilk yarısında Nicki Minaj ve Snoop Dog kadroya katılmış iken, Season 5 Reloaded güncellemesi yayınlanır yayınlanmaz 21 Savage teşrif edecek. Operatör paketinin içeriğinde görünüm, iki silah şablonu, araç görünümü, yükleme ekranı ve dahası olacak.

MWII-S05-RELOADED-ANNOUNCEMENT-TOUT-2

Lara Croft için tarih olarak 9 Eylül 2023 Cumartesi günü belirlenmiş. Operatör paketinin içeriğinde üç yeni silah şablonu, Croft Manner bitiriş hareketi, araç görünümü, yükleme ekranı ve dahası bizi bekliyor.

Bir diğer operatör ise 2019 yılında çıkan Modern Warfare oyunundan tanıdığımız Mace. Şimdilik çıkış tarihi belirtilmemiş olsa da, Eylül ayı içerisinde kadroya dahil olacağı söylenmiş. İki silah şablonu, özel bir bitiriş hareketine ek olarak, DMZ ödülleri içerecek. Dahası ise DMZ modu için ek bir operatör yuvası da sunacakmış. Aktif operatör olarak seçildiğinde de Battle Rage için kendi kendini diriltme özelliği de olacak.

Sezon arası güncelleme ile yeni bir silah kamuflajı da oyuna eklenecek. Silah meydan okumalarını tamamlayanlar, yeni bir standart silah kamuflajına, hakimiyet kamuflajına ve silah süsüne sahip olabilecekler. Ayrıca araçlar için de benzer bir meydan okumanın olacağı da söyleniyor.

Warzone tarafında sezon arası güncelleme için tanıdık bir mekan olarak yeni bir Resurgence haritası eklenecek. Fort Resurgence, yeniden doğma tabanlı bir mod olup Al Bagra Fortress ile sınırlı olacak. Ayrıca Armored Royale de geri dönecek. DMZ için de tamamıyla yeni ödüller ile topluluk görevleri ve Communication Station için geliştirme yapabileceğiniz görevler olacak.

Modern Warfare 2 tarafında ise DRC – Zone 1 adıyla altına altı bir çok oyunculu harita eklenecek. Küçük ebatlı olup hızlı tempolu çatışmalara odaklı olacak. Gunfight için de keskin nişancı varyasyonu gelecek. Gunfight Snipers olacak bu varyasyonda, oyuncuların ikincil silahlar, taktiksel ve ölümcül ekipmanlar seçmelerine izin verilmeyeceği söylenmiş.

Son olarak, iki sosyal özelliğin geleceği de söylendi. Bunlardan ilki Play Again. Her maçta aynı ekip ile oynamaya olanak tanıyacak. Friend Recommender ise yeni takım arkadaşları bulmaya yardımcı olacak.

Exit mobile version