Kullanıcılara Counter-Strike 2 Davetleri Gönderiliyor

CS:GO'ya girip bir kontrol edin...

Eğer Counter-Strike 2 oynamayı istiyorsanız, şans yüzünüze gülmüş olabilir. Yaşanan yeni gelişmeye göre, sınırlı test süreci için gereksinimleri karşılayan kullanıcılara Counter-Strike 2 davetleri gönderiliyor. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Counter-Strike 2 Beklenen Özellik ile Geliyor


Daha çok geliştirilmiş CS:GO diyebileceğimiz Counter-Strike 2, Mart ayında duyurulmuştu. Haritalar, tick değeri, iade özelliği, revizyondan geçirilmiş hazır set, ızgara menü sistemi ve sis efektinin yeniden düzenlenmesi dahil pek çok değişiklikler ile oyuncuların karşısına çıkacak.

Counter-Strike 2 Beklenen Özellik ile Geliyor

Valve, Kullanıcılara Counter-Strike 2 Davetleri Göndermeye Başladı

Geçtiğimiz haftalarda çıkış tarihine dair ortaya atılan ve ne yazık ki yanlış çıkan iddiaların ardından, heyecan verici yeni bir gelişmeye daha sahne oldu. Eğer Seçkin Yükseltme sahibiyseniz ve gereksinimi karşılayan bir CS:GO rütbeniz varsa, sınırlı test sürecine katılabileceksiniz.

Amacı oyunun birtakım özelliklerini farklı kullanıcı konfigürasyonlarında değerlendirmek ve sunucu altyapısında stres testi yapmak ve geri bildirim almak olan teste katılımda bulunabilmek için, CS:GO oyununa girdiğinizde karşınıza çıkan ‘Sınırlı Test Daveti’ penceresindeki ‘Kaydol’ düğmesine tıklamak yeterli olacak. Test dosyasının 15 GB boyutunda olduğu söyleniyor.

Çok sayıda oyuncu tarafından uzun süredir merak içerisinde beklenen Counter Strike 2 hakkında ne düşünüyorsunuz? Beraberinde getireceği yenilikler ile ilgili düşüncelerinizi aşağıda yer alan yorumlar kısmından bizimle paylaşmayı unutmayın.

Exit mobile version