Koronavirüs Oyunlara da Bulaştı! NBA 2K20 Bozuldu

Maçların iptalinin ardından, şimdi de oyun modu tehlikede.

anthony davis koronavirus

Geçtiğimiz günlerde NBA’de 2 oyuncunun Koronavirüs pozitif çıkması sebebiyle tüm maçlarda bir ertelemeye gidilmişti. Bahsettiğimiz isimler Utah Jazz takımından Rudy Gobert ve takım arkadaşı Donovan Mitchell.

Bu kararın ardından NBA 2K serisinin en sevilen modlarından biri olan MyLeague modu, doğal olarak maçları gösterememeye başladı ve oyuncular tarafından tepki aldı. Gelin haberin ayrıntılarına geçelim.


İlginizi Çekebilir: E3 2020 İptal Edildi: PS5 ve Xbox Series X Nasıl Etkilenecek?


Koronavirüs NBA’e Bulaştı!

NBA 2K20’de bulunan MyLeague modunda oyuncular, NBA Today bölümüne girdiklerinde otomatik olarak ana ekrana dönüş yapmaya başladılar. Tüm yüklemeleri baştan yapmak zorunda bırakan bu hata yüzünden oyuncular tepkili. 2K’in sahip olduğu diğer oyunları da etkilemesi beklenen bu iptal kararları yüzünden oyuncular bekleyişte.

MLB ve NCAA tarafında da sorun yaşatması beklenen problem için 2K çalışmalarına başladı.

MyLeague Modu Nedir?

MyLeague modu oyuncuların, istediği NBA takımını seçip lige başladığı bir oyun modu. Oynayan kişi, NBA draftlarından itibaren bir takımın başına geçme hakkı kazanıyor. Ardından normal NBA standartlarında olduğu gibi toplam 81 maç oynayarak ligi tamamlıyor.

Oyuncu bu mod içerisinde oynamaya devam ederken NBA Today adında ekstra bir içerik ile normal NBA Sezonun’da o günün maçlarını oynayabiliyor. Sorunu yaratan mod da tam olarak bu.

Ancak kısa zaman içinde hem NBA yönetimi hem de 2K firması ortak bir karar ile sorunu halledecektir.

Nasibini Alan Diğer Oyun – WWE 2K20

Geçtiğimiz süreçte de normal WWE sezonunun 1 Ocak tarihine alınmasının ardından benzer problemler bu oyunda da gözükmüştü. Ancak şirket, oyuncuların geri dönüşleri sonucunda probleme hızlıca çözüm getirmişti.

Gerçek hayattaki işleyişi oyunlara aktarmanın bu kadar yaygınlaştığı bir zamanda, oyunlar üzerinden bu tip problemler yaşamamız gayet normal. Bir sürü oyun organizasyonunu ve konsol üretimini sekteye uğratacağı beklenen virüs, umarız hem dünyada hem ülkemizde bir an önce son bulur.


İlginizi Çekebilir: Oyunlar Koronavirüs için Çare Olabilirler


Sizlerde konu ile alakalı fikirlerinizi aşağıda bulunan yorumlar kısmından bizlerle paylaşabilirsiniz. Ayrıca Facebook ve Instagram adreslerimizi takip ederek, oyun gündeminden anlık olarak haberdar olabilirsiniz.

Exit mobile version