Koronavirüs Önlemi Amaçlı İnternet Kafeler Kapatılıyor

Bırak peşimizi artık Korona...

koronavirüs önlemi

Günlerdir hem dünya hem Türkiye gündeminin tepesinden inmeyen Koronavirüs ile ilgili, oyuncuları da yakından ilgilendiren bir karar alındı. Koronavirüs önlemi sağlamak amacıyla alınan bu karara ve kapatılacak tüm mekanlar ile ayrıntılara haberin devamından ulaşabilirsiniz.


İlginizi Çekebilir: Koronavirüs Nedeniyle Ertelenen Filmler ve Diziler


Koronavirüs Önlemi Sağlamak Amacıyla Yeni Alınan Kararlar

16.03.2020 Saat 18:00 itibariyle alınan karara göre, bugün saat 24:00’dan sonra tüm tiyatro, sinema, gösteri merkezi, konser salonu, nişan/düğün salonu, çalgılı/müzikli lokanta kafe, gazino, birahane, taverna, kahvehane, kıraathane, kafeterya, kır bahçesi, nargile salonu, nargile kafe, internet salonu, internet kafe, her türlü oyun salonları, her türlü kapalı çocuk oyun alanları, çay bahçesi, dernek lokalleri, lunapark, yüzme havuzu, hamam, sauna, kaplıca, masaj salonu, SPA ve spor merkezlerinin geçici olarak kapatılmasına karar verildi.

Bu neye sebep olacak?

Günlük olarak düzenli oynadığı oyunları internet kafelerde veya oyun salonlarında oynayanlar için bu alışkanlığına bir süre ara vermesi gerekecek. Zaten artık ”pandemi” teşhisi konulan bir virüs için bu tip ortamlarda bulunmak pek de akıllıca değildi.

Biz de sizlere bu salgın bitene dek pek fazla kalabalık içinde bulunmamanızı öneriyoruz. Bu tip eğlence mekanlarının kapatılması bizleri geçici süreliğine birtakım zevklerden mahrum bırakacak olsa da, hiçbir şey insan sağlığından daha önemli değil.

Bakanlık Açıklamasının Tamamı

İçişleri Bakanlığı, 81 İl Valiliğine “Coronavirüs Tedbirleri” konulu ek bir genelge daha gönderdi. Genelge ile bugün saat 24.00 itibariyle tiyatro, sinema, gösteri merkezi, konser salonu, nişan/düğün salonu, çalgılı/müzikli lokanta/kafe, gazino, birahane, taverna, kahvehane, kıraathane, kafeterya, kır bahçesi, nargile salonu, nargile kafe, internet salonu, internet kafe, her türlü oyun salonları,  her türlü kapalı çocuk oyun alanları (AVM ve lokanta içindekiler dahil), çay bahçesi, dernek lokalleri, lunapark, yüzme havuzu, hamam, sauna, kaplıca, masaj salonu, SPA ve spor merkezlerinin faaliyetleri geçici bir süreliğine durdurulacak.


İlginizi Çekebilir: Koronavirüs Oyunlara da Bulaştı! NBA 2K20 Bozuldu


Sizler de konu ile ilgili fikirlerinizi aşağıda bulunan yorumlar kısmından bizlerle paylaşabilirsiniz, ayrıca Facebook ve Instagram adreslerimizi takip ederek oyun gündeminden anlık olarak haberdar olabilirsiniz.

Exit mobile version